Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nagyon elrontottam Skyrimben,...

Nagyon elrontottam Skyrimben, ha szint lépésnél nem mindig fejlesztettem képességeim?

Figyelt kérdés
Barangolás közben többször előfordult, hogy több szinten is léptem, miközben nem találkoztam olyan karakterrel akitől tanulni lehetne. (szerintme legalább 25-30 pontot "vesztettem" így, egy kb 16-s szintű karakternél)
2013. jan. 10. 09:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Ha szintet léptél és nem osztottad el a pontokat, azok megmaradnak, és utólag is eloszthatod őket. Ha meg arra gondolsz, akiktől pl. szakmát vagy hasonlót tanulsz, azokba is beleinvesztálhatsz utólag is.
2013. jan. 10. 11:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem gyűjti őket. Szintenként 5-t enged csak a korábbi elveszett. (x-box-n játszok, így nincs patchelve)
2013. jan. 10. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!