A Minecraftban miért nem akarja összekovácsolni a két csákányomat?
Figyelt kérdés
Mindkét csákány teljesen használatlan gyémántcsákány. Az egyiket egy Szerencse III-as encaht van a másikon egy Törhetetlenség III és Hatékonyság IV...mikor beteszem azt írja ki, hogy túl drága. Próbáltam már kissé használt és teljesen új üllőn is de ugyan az az az eredmény...ha megcserélem a kettőt az sem segít....most mit tegyek ?2013. jan. 9. 17:34
1/6 anonim válasza:
Ilyenkor vagy az van, hogy kevés exp/tp/xp-d van, tudod, ahol írja a szinteket, vagy nem lehet.
Általában az üllőnél csak úgy lehet kovácsolni, hogy balra teszed az itemet, középsőbe az enchant könyvet, és kapsz egy enchantolt cuccot. Két csákányt nem lehet összekovácsolni.
2/6 anonim válasza:
Össze lehet kovácsolni két fejlesztett csákányt is, azt hiszem addig, amíg az összekovácsolt csákányra nem kerül 2 fejlesztésnél több. Utána tényleg csak fejlesztett könyvvel lehet bővíteni ezt. Jelenleg legalábbis így van, talán később majd megváltoztatják.
3/6 A kérdező kommentje:
Milyen könyvfejlesztés ? Nem tudnád ezt pontosabban leírni...vagy linkelni egy lehetőleg magyar leírást ?
2013. jan. 10. 16:55
4/6 anonim válasza:
Az enchanting table-be tudsz berakni könyveket, majd fejleszteni is őket, ha van elég szinted. Utána az üllőn meg a kardod és a könyvet tudod összekovácsolni
5/6 A kérdező kommentje:
Hát én beraktam a tablebe a könyvet de semmit nem csinált :/...pedig 32-s voltam.
2013. jan. 16. 17:22
6/6 anonim válasza:
Ez egy viszonylag új frissítésben van benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!