A Minecraftban hogyan hozhatom vissza a mapomat?
A minecraftban kb 45 perc alatt, építettem egy hajót. De hiába, mert ez a Hu-Minecraft nem mentette el.
Direkt, aludtam is előtte, hogy mentse, az Opti izében, meg Autosave: 20sec-et beállítottam. Vártam 30 másodpercet. Kiléptem ("MENTÉS, és kilépés a főmenübe" gombbal), és ellenőriztem, hogy mentett-e. De NEM!
Csak egy ágy volt a kezemben, a táj teljesen üres.
Pedig az volt életem egyik legjobb hajója, sőt a legjobb rekordidő alatt. És pont ezt nem menti el.. Hogyan bírom visszahozni?
Ellenőrizd szerintem le hogy biztos nincs-e meg
Itt teheted meg: Start menü/Futtatás/%appdata%/.minecraft/saves || és nézd meg hogy ott nincsen-e a mappod neve.
Ha van akkor írj
Ott van, de valamiért nem menti el. Ott van minden fájlja, de a map ugyanúgy teljes üres, és a hajómat se találom. :(
Ki is volt írva, hogy "Mentés, és kilépés a főmenübe". De hát annyi esze van hogy nem ment..
Hát igen, belegondoltam már, de nem tudom hogy megvegyem-e.
Igaz unom már, hogy nálam kisebbek is fent vannak szervereken.. Bár a helyzet, hogy én honnan tudnám megvenni a Minecraftot? www.minecraft.net -ről a Buy Now gombbal.
És hogy kapom én azt meg?
Megnéztem..
19,95Euro
Csak bankkártyával lehet fizetni.
Hogyan fogom megkapni külföldről?
Oh, de zsír.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
A zöld "hüvelykujj" megy mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!