Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoL-ban szerintetek melyik az...

LoL-ban szerintetek melyik az a hős amelyikkel most a legjobban lehet darálni?

Figyelt kérdés
Szerintetek?

2013. jan. 9. 11:24
1 2 3
 21/26 therealbosss válasza:
Szerintem ashe a legjobb mert engem midre küldtek egyes egyedül és 25 perc alatt ott voltam az inhibítor toronynál de persze a megfelelő builpel azaz: statik töltő pemge,határtalan penge,rúnan hurikánja,dühongők csizmája,ésvégül a düh elixírje enyi az én "master" buildem amivel nagyon ütős főleg mert az ultiját tudja mások segítésére használni. :)
2015. szept. 25. 09:20
 22/26 anonim válasza:
Az összes karakterrel lehet neki adni nagyon csak meg kell Velük tanulni jatszani meg jo buildet csinálni.😊😊
2016. máj. 2. 18:33
 23/26 RigBy válasza:

mi az hogy supp karival nem lehet darálni?? (0 szakértelem) próbáld ki Braumot első itemnek 1)Háramság hatalmát 2)Infiniti 3)Static utána tank

(bocs a helyes irás , nevekstb-ért)

2016. aug. 3. 09:25
 24/26 Nayem válasza:
Ha ram hallgatsz akkor megveheted nyugodtan Xin Zhaot. Egyszeru kezelni, gankelni is jo vele es a vegen mivel jungeles egymagadban lehozhatod a baront es egy egesz teamet...mar a vegen csak annyi a dolgod hogy az e kepessegeddel raugrassz az enemyre es szetszeded 5 masodperc alatt..az enemy csapat kozi is beugorhatsz az e vel aztan ultizol ami szetloki egymastol az enemy csapatot es aztan egyebkent mindenkit leszedel. Es hogy miert? Azert mert nagyon gyorsan fog utni alapbol is + a w kepessege miatt is es ami a legfontosabb szamara az az eletlopas...olyan mint Vayne..egyszeruen nem lehet megolni csak ha elkabitjatok. Ja es johet a komment hogy meg lehet gyorsan olni meg stb. Persze hogy meglehet ha olyasvalaki hasznalja aki nem tudja mit kell neki epiteni es hogyan kell hasznalni.
2017. jan. 1. 13:21
 25/26 anonim ***** válasza:
63%

szép mese :)

Xin tipikus bronz champ, egy normális játékost nem tudsz megölni vele

na mind1, vicces volt olvasni

2017. jan. 1. 20:42
 26/26 anonim válasza:
Jax, Sion,Gnar , jhin, Katarina , khazix, rengar és trydanmeret tudom ajánlani
2017. szept. 14. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!