Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoL-ban szerintetek melyik az...

LoL-ban szerintetek melyik az a hős amelyikkel most a legjobban lehet darálni?

Figyelt kérdés
Szerintetek?

2013. jan. 9. 11:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem igaz az hogy support-al nem lehet darálni. Pl ott van thresh, az support de mégis összehoztam vele ezy 21 p 13 as statot.bár az is igaz hogy rankeden gyakraan bannolják
2013. nov. 20. 18:57
 12/26 anonim ***** válasza:
Amm ez nem nagyon igaz... Threshel nem nagyon lehet darálni.
2013. dec. 6. 20:18
 13/26 anonim válasza:
Dehogynem lehet vele darálni :D
2013. dec. 13. 10:50
 14/26 anonim ***** válasza:
Adc féleség. Ő szerintem kicsit fura support :D De nem nagyon lehet akkor se
2013. dec. 30. 20:26
 15/26 anonim ***** válasza:

Jax,Renekton,Katarina,Zed,Shen,Akali,Fiora,Master Yi,Nasus,Olaf,Riven,Trynda,Warwick,YORICK(személyes favoritom), ezekkel megy a dara nálam (melee champ)

rangedben : Ashe,Varus

2014. jan. 23. 11:41
 16/26 anonim ***** válasza:
Bocsi, rosszul írtam ezekkel lehet aprítani (személyes vélemény): Katarina=Ulti nagyon daráló, Kha'Zix= Ha jól nyomod és jó builded lesz akkor kitünő,Hecarim= Inkább nem is az a daráló típus... De viszont jól jungle-zik, jól gankel őt ajánlom eléggé...,Maokai= Hecarimra hasonlít, de ha elfut az ellenfél jól eludod kapni a W-vel,Yasuo=Ő nem olyan nehéz... Nagyon OP ajánlom..., Rengar= Kell lenni tapasztalatnak és OP lesz nagyon (ha van az ellenségbe Kha'Zix és ha ki írja le vered akkor megállíthatatlan lesz... És végül: Volibear= Nem nagyon szoktam vele tolni de ha jól használod akkor Szuper OP... Ezekkel próbáld.
2014. febr. 13. 20:32
 17/26 anonim ***** válasza:
Ja és még kihagytam Fiorát. (sry) Vele lehet nagyon daráln iajánlom.
2014. febr. 13. 20:34
 18/26 anonim ***** válasza:
Ugorj be fionával nyomd be az ultit azt darált széjjel az életüket lel :d
2014. jún. 23. 20:49
 19/26 anonim ***** válasza:
Oriannával voltam support mégis toltam egy pentát szóval nem igaz hogy nem lehet vele darálni.Yasuo a passzívja miatt meg az ultijára is keveset kell várni.Adc nek legjobb lucian esetleg wayne a játék vége fele nagyon üt ha eljut odáig.Katarina semmit nem ér igazábol ha a csapatba van valaki aki tud bénítani.De tallonal 1v1 be is kinyírtam mindig .Fiora jó darálni mert ulti nélkül is erős.Yi se rossz ha megfelelő csapatban van.Ha választanom kéne a legjobb yasuo,egy Janna supportal.
2014. okt. 16. 16:30
 20/26 anonim ***** válasza:

Mid riven halálos nincs ellenfele ha ügyesen játszol.

Ajánlom faker videóit rivennel megölhetetlen a pali sokat lehet tanulni tőle.

2015. febr. 23. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!