Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wow mists of pandaria részlete...

Bak Bálint kérdése:

Wow mists of pandaria részletek, stb segítség?

Figyelt kérdés
Mostanság nagyon jó híre van a "mists of pandaria" kiegészítőnek ezért gondoltam megnézem mi is ez. Felmentem egy törtszerverre, de nagyon bugos volt viszont még ennek ellenére is nagyon tetszett. Ma pedig elkezdtem gondolkodni hogy elkezdek az eredetivel játszani. Viszont van pár probléma; kezdő wowos vagyok de szerintem nem ez a legnagyobb probléma, másik hogy nem is nagyon tudom hogy hogy működik ez a fizetéses rendszer, hogy hol, hogyan, mikor, és hogy MENNYIT kell fizetni. Szóval ha valaki ezeket megírná nekem ezeket pontosan?

2013. jan. 7. 21:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na akkor tisztázzuk: a WoW tudtommal még mindig 4k/hó, azaz elég drága. Azért, hogy valaki csak casual szinten akar játszani (értsd = nem nyomja orrba-szájba)annak egyszerűen nem éri meg befizetni. Mivel a havidíj nem aktuális játékidő alapján telik, így valamilyen szinten "muszáj" folyamatosan játszani, hogy ne érezze úgy a játékos, hogy feleslegesen dob ki pénzt az ablakon. Másrészt meg a játék vége fele állítólag (én már rég abbahagytam, nem vagyok tisztába az utóbbi 2 kiegészítő tartalmaival) elég kemény kihívások elé állít, ahol elég erős, összeszokott csapatra van szükség működőképes taktikákkal, ilyesmikkel. Egy casual játékos nem hiszem hogy eljutna idáig, meg amúgy sem bírná. Egy szó mint száz: ha csak 1-2-3 órát szánsz rá naponta, akkor maradj a törtön.
2013. jan. 8. 13:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Bankartyaval fizetek (6honapot egyszerre) !!!EUROTOL FUGG!!!

en meg sose fizettem 18000ft-nal tobbet (18000ft/6ho=3000ft/ho).

Ebbe volt egy kis szerence is most nezem, a jelenlegi arfolyam szerint: 19359,385ft ez 3226,5ft-ra jon ki havonta.

2013. jan. 8. 19:07
 13/15 anonim ***** válasza:

De van RAF töltés is amúgy.Ami úgy jön ki hogy 1500 ft/hó csak kell keresni embert aki foglalkozik ilyennel.A tört szervereket inkább ne is emlegessük mert én már voltam rengeteg törtön és kalap sz@r az összes.Ha normálisan akarsz játszani akkor csakis eredeti.Azért annyira kemény dolgok nincsenek a végjátékba hogy egy életet rákelljen szánni :D

Ezt nem tudom kitől hallottad de baromság.Tény hogy kell taktika meg tudás de ami a legkeményebb instához kell azt kb 1-2 óra alatt profi szinten megtanulod ha több agyad van mint egy gombostűnek.

2013. jan. 8. 21:34
 14/15 anonim ***** válasza:

4:

ekkora idiótát :D

ha úgy vesszük minden játék időt vesz el az életből.

Ezért kell játéknak, szabadidő eltöltésnek felfogni...

csak olyan kis iq-val rendelkezőeknek mint te ez nem sikerül.

2013. jan. 9. 09:29
 15/15 anonim válasza:
XD de gázak vagytok :DD imádom a gyakori kérdéseket :DD nem vagyok kocka a barátnőmmel élek ... azért elmondom ha elkezdesz wowozni nem fogod abbahagyni én azért hagytam abba mert 20 as szintnél nem engedett tovább bár most már örülök neki :DD mert már csak max napi fél órát gépezek azelőtt meg volt az 8 óra is :DD
2013. febr. 11. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!