Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wow mists of pandaria részlete...

Bak Bálint kérdése:

Wow mists of pandaria részletek, stb segítség?

Figyelt kérdés
Mostanság nagyon jó híre van a "mists of pandaria" kiegészítőnek ezért gondoltam megnézem mi is ez. Felmentem egy törtszerverre, de nagyon bugos volt viszont még ennek ellenére is nagyon tetszett. Ma pedig elkezdtem gondolkodni hogy elkezdek az eredetivel játszani. Viszont van pár probléma; kezdő wowos vagyok de szerintem nem ez a legnagyobb probléma, másik hogy nem is nagyon tudom hogy hogy működik ez a fizetéses rendszer, hogy hol, hogyan, mikor, és hogy MENNYIT kell fizetni. Szóval ha valaki ezeket megírná nekem ezeket pontosan?

2013. jan. 7. 21:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
17%
Javaslat: Ne is kezdj bele inkább-ezt tényleg jó szándékból írom neked. A wow elég erős függőséget tud okozni, ahogy a többi mmo is...
2013. jan. 7. 21:34
 2/15 anonim ***** válasza:

#1-esnek elment az esze.

Tudni kell ésszel játszani ennyi.

Létrehozol 1 fiókot a Battle.net-en ott kell majd aktiválni a cd-kulcsokat és a gamecardot(játékidőt) is.

Ha először aktiválsz wowot a accodon kapsz majd 1 hónap ingyen játékot , szóval azt is megcsinálhatod hogy megveszed a battlechestet , aktiválod ami benne van és játszol 1hónapot , utánna eldöntöd akarsz-e még mennyire tetszik, ennek a módszernek van hátulütője , mivel nincs aktiválva a cata meg a mop ezért worgent goblint és pandát nem tudsz kezdeni , és monk-kasztal sem tudsz addig játszani.

2013. jan. 7. 21:40
 3/15 anonim ***** válasza:
Most nem azért de létezik tört MOP-os szerver??
2013. jan. 7. 21:40
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

"Tudni kell ésszel játszani ennyi. "

Engem ne akarj már kioktatni....pff

Nem a játékkal van a baj, hanem azzal a rengeteg idővel amit elvesz, és nekem ne mond azt hogy tudni kell ésszel játszani, aki játszott már mmo-val, az nem beszél olyan birkaságokat mint te. Az egész úgy van megcsinálva hogy függő legyél-ha nem ülsz ott-nem fejlődsz. Egy darabig egyedül is jól el játszhatsz, de egy bizonyos szint után muszáj klánba belépni/ klántagokkal játszani , mert egyedül képtelenség tovább játszani-és onnantól kezdve nincs megállás-erről beszélek....

2013. jan. 7. 21:53
 5/15 anonim ***** válasza:

Testvér , nevetséges vagy.

Ne hogymár mások mondják meg mennyit játsz ..

Ha napi fél órám van annyit játszok , ha elválalok 1 raidet igen 1 klánban akkor játszok . Erre mondtam hogy ésszel . Nem mindenki lessz kocka , csak a sok 14éves aki nemtud magával mit kezdeni és még nem kezdett el vakarózni a kukija.

2013. jan. 7. 22:13
 6/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat egyébként igen, létezik belőle tört szerver pandashan wow-nak hívják és tiszta bug
2013. jan. 8. 08:23
 7/15 A kérdező kommentje:
de ahoz hogy én minden kasztot és race-t tudjak használni a sima wow-tól kezdve a mop-ig mindent meg kell vegyek?
2013. jan. 8. 08:24
 8/15 anonim ***** válasza:

De hülyeséget írsz ember!!! Mi az hogy úgyis függő leszel :D

Ez a te választásod senki nem erőltet rád semmit ha ráfüggesz egy mmo-ra az csak azért van mert te választod.Én eredetin wow-ozok és akkor játszok amikor kedvem van és annyit amennyi jólesik és azért mert élvezem .Nem erőlteti senki hogy reggeltől estig kockulj :D.És bátran állítom neked hogy teljes az életem a wow mellett.

A barátnőmmel élek már 5 éve és profi szinten sportolok barátom.Ha van szabadidőm akkor wow-ozok mert ez nálam hobbi és nem az életem :D.

2013. jan. 8. 10:17
 9/15 A kérdező kommentje:
És mennyit kell érte fizetni havonta?
2013. jan. 8. 13:27
 10/15 anonim ***** válasza:

8000forint a 2havi gamecard , azaz 4000/hó.

De ha az egészet bankkártyáról intézed jóval olcsóbb

2013. jan. 8. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!