Wow mists of pandaria részletek, stb segítség?
#1-esnek elment az esze.
Tudni kell ésszel játszani ennyi.
Létrehozol 1 fiókot a Battle.net-en ott kell majd aktiválni a cd-kulcsokat és a gamecardot(játékidőt) is.
Ha először aktiválsz wowot a accodon kapsz majd 1 hónap ingyen játékot , szóval azt is megcsinálhatod hogy megveszed a battlechestet , aktiválod ami benne van és játszol 1hónapot , utánna eldöntöd akarsz-e még mennyire tetszik, ennek a módszernek van hátulütője , mivel nincs aktiválva a cata meg a mop ezért worgent goblint és pandát nem tudsz kezdeni , és monk-kasztal sem tudsz addig játszani.
"Tudni kell ésszel játszani ennyi. "
Engem ne akarj már kioktatni....pff
Nem a játékkal van a baj, hanem azzal a rengeteg idővel amit elvesz, és nekem ne mond azt hogy tudni kell ésszel játszani, aki játszott már mmo-val, az nem beszél olyan birkaságokat mint te. Az egész úgy van megcsinálva hogy függő legyél-ha nem ülsz ott-nem fejlődsz. Egy darabig egyedül is jól el játszhatsz, de egy bizonyos szint után muszáj klánba belépni/ klántagokkal játszani , mert egyedül képtelenség tovább játszani-és onnantól kezdve nincs megállás-erről beszélek....
Testvér , nevetséges vagy.
Ne hogymár mások mondják meg mennyit játsz ..
Ha napi fél órám van annyit játszok , ha elválalok 1 raidet igen 1 klánban akkor játszok . Erre mondtam hogy ésszel . Nem mindenki lessz kocka , csak a sok 14éves aki nemtud magával mit kezdeni és még nem kezdett el vakarózni a kukija.
De hülyeséget írsz ember!!! Mi az hogy úgyis függő leszel :D
Ez a te választásod senki nem erőltet rád semmit ha ráfüggesz egy mmo-ra az csak azért van mert te választod.Én eredetin wow-ozok és akkor játszok amikor kedvem van és annyit amennyi jólesik és azért mert élvezem .Nem erőlteti senki hogy reggeltől estig kockulj :D.És bátran állítom neked hogy teljes az életem a wow mellett.
A barátnőmmel élek már 5 éve és profi szinten sportolok barátom.Ha van szabadidőm akkor wow-ozok mert ez nálam hobbi és nem az életem :D.
8000forint a 2havi gamecard , azaz 4000/hó.
De ha az egészet bankkártyáról intézed jóval olcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!