Utolsó,azért ez nem így van. Gitározom,rajzolok,énekelek,táncolok,egyiket sem rosszul a tanáraim és ismerőseim szerint,és mégis bejön a WoW. Ahova állati sok nyelvtudás kell hogy megértsd a részleteket is,és kikövetkezdest hogy mik a leghatásosabb kombók. A legtöbb értelmes játékos általában főiskolás/egyetemista és nagyon sok az informatikus.
Az,amire te gondosz az a WoW "gyökér" oldala - ott általában kisebbségi komplexusos 14 évesek vannak,ők azok akik pénzt vagy szinthúzást kunyerálnak és ha elérik a maximum szintet akkor mennek a kezdőhelyekre friss karikat ölni szórakozásból.
2009. aug. 28. 10:48
12/19 anonim válasza:
amiket ti mondtok az ott bukik meg, hogy egyedül a WoW-nál beszélhetünk függőségről, más MMORPG-k közel sem yilen veszélyesek... miért? Bár ez egy nagyon pletykaszint (szóval ne vegyétek komolyan!) de hallottam egyszer olyasmit, hogy a Blizzardnál pszichiátereket, vagy hasonlókat alkalmaztak, azért, hogy a játékot letehetetlenné tegyék. Még egyszer mondom, erre semmi tényleges jel nincsen! Az viszont nem titok, hogy amiért az MMORPG-k nehezen letehetők, hogy többmillió emberrel együtt játszanak, társalognak, "élnek" együtt ezekbena világokban. Itt mindenki az lehet aki lenni akar, és ez nem csak a karakterére vonatkozik, hanem a mások felé irányuló kommunikációra is! Persze lehet h tökhülyeséget mondok, késő van...
2009. szept. 11. 23:22
13/19 anonim válasza:
a wow azért ilyen népszerű, mert a játékban teljesen más "lény" lehetsz mint ami a való életben vagy. A játékban sok sikerélményed lehet, ellentétben a való élettől, ami bezony néha szar tud lenni. A barát nélküli, rossz családban élők, vagy bármi más problémával küszködők kiléphetnek unalmas megszokott és szánalmas életükből. hogy 1 olyan helyre meneküljenek, ami szép színes, egyszerű, és ahol úgy érezheti az ember hogy vannak barátai és családja. Emellett ha jól játszik akkor erősnek és fontosnak érezheti magát! Én nem voltam ennyire durva (max napi 3 óra volt, de leszoktam :) de volt hogy ez a játék befolyásolta a hangulatomat jó és rossz irányba is :( Akkor szoktam le, amikor kijött a wotlk. itt már "kiszerettem" a játékból :P
2009. dec. 26. 17:28
14/19 anonim válasza:
Mi az a baromság, hogy szerencsétlen tinédzserek játsszák? Azért mert valaki szeret számítógépen játszani, attól még lehetnek rendes barátai. A pszichológusos duma meg hülyeség. Hol hallottad ezt? Azért lehet rákattanni, mert faszán meg van csinálva a játék. Nem direkt függőségre hajtottak a készítők, hanem hogy 1 jó játékot készítsenek. Nem tudom miért kell ilyen baromságokat mondani a wow-ról. Jó, vannak olyan idióta kockák akinek megárt (az elöbb említett példák), de nem kell itt általánosítani.
2010. máj. 16. 19:39
15/19 anonim válasza:
Nem azért játszanak az emberek, mert a való életben puhányok, és ott királyak lehetnek! Aki ilyeneket ír az egy idióta. Azt se tudja hogy miről van szó csak okoskodik a fórumba.
2010. máj. 16. 19:41
16/19 Thurston válasza:
Akkor elég érdekes dolog ez, mert ebben a játékban gyakorlatilag semmi kihívás nincsen. AKi szerint mégis, az felteszem nem játszott még egy komolyabb (értsd: nem-autós, haha) játékkal sem. És ezértj ön olyan érvekkel, hogy mennyi kihívás van benne, mert érteni kell jól az angol szöveget. :'D
2010. máj. 16. 19:54
17/19 anonim válasza:
Lehet, hogy nincs benne sok kihívás, de valaki épp ezt szereti. Menni, fejlődni, meg mit tudom én. Valaki, meg hardcore rajongó, és azt szereti, ha sok kihívás van egy játékban. Én csak azt mondom, hogy nem kell leszólni a másikat azért mert mást szeret. Én mindenféle játékot szeretek, de én se oltogatom azt aki mást kedvel. Viszont tény, hogy a WOW-ot jól meg csinálták és rengeteg munka van benne. :)
2010. máj. 21. 14:43
18/19 anonim válasza:
"Nem azért játszanak az emberek, mert a való életben puhányok, és ott királyak lehetnek! Aki ilyeneket ír az egy idióta. Azt se tudja hogy miről van szó csak okoskodik a fórumba."
Te is ilyen vagy mi?
2011. okt. 25. 18:43
19/19 anonim válasza:
10-25 18:43: Hát nem éppen! Csak szerintem egy jó játék a WoW, és van egy két ilyen "otthonülőskockanyomorék", de a többség nem ilyen, és az ilyenek miatt általánosítanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!