Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért ragadja el az embereket...

Miért ragadja el az embereket ennyire a World of Warcraft?

Figyelt kérdés
Interneten és a valóéletben is hallom/látom mennyire elragadja az embereket a WoW.De hát miért?
2009. aug. 27. 09:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mert egy függőséget okozó játék.Precizen megcsinálták az egészet,ilyen szemszögből nézve.Szerencsére én már a nevétől is rosszul vagyok.
2009. aug. 27. 10:02
 2/19 anonim ***** válasza:
Én is játszom a WoW-val,és szerintem azért függnek be jópáran,mert a való életben lehet hogy ügyetlen kis tinédzserek,de a játékban rettenthetetlen harcosok. Szerintem a WoW addig jó míg valaki képes mértékkel játszani,pl.: engem sokkal jobban érdekelnek a barátaim mint hogy elmenjek a klánommal raidelni karazhanba.
2009. aug. 27. 11:27
 3/19 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mert itt mindent megtehetnek.És ja lehet hogy ügyetlenek a valóságban.Én is régen kocka voltam de ellen álltam és kitöröltem a WoW-ot az életemből.
2009. aug. 27. 12:14
 4/19 anonim ***** válasza:
Nekem is az agyamra megy pláne azért mert a legjobb barátnőm állandóan azzal van elfoglalva, már nem törődik velünk. Más suliba járunk sose látjuk egymást múltkor is mikor msn-en fen volt végre írtam neki erre: Bocsi nem érek rá mert World of Warcraftozok!! Szóval nem tudom miért köt le mindenkit de én utálom!!!!
2009. aug. 27. 15:58
 5/19 anonim ***** válasza:
én azt hallottam hogy valaki öngyilkos lett miatta
2009. aug. 27. 19:58
 6/19 A kérdező kommentje:

Hát a barátok szerintem is fontosabbak mint egy hülye mmorpg játék!Persze jó én is játszok egy ilyen mmorpg játékkal de azért megpróbálok határt tartani!

Ja és utolsó ez tényleg komoly? :O

2009. aug. 27. 20:18
 7/19 anonim ***** válasza:
Volt már gyilkosság is.Vmi kínai nőnek a legjobb fegyverét egy hekker ellopta,a nő felkereste az életben a hekkert,és leszúrta...Az öngyilkosság sem újdonság...
2009. aug. 27. 20:44
 8/19 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok

Én olyanról hallottam hogy a játékban egy tagtól kölcsönkért egy gyerek valamennyi pénzt,nem adta vissza,és ezért a tag elment megverni az adósát xd

Az ilyenek már szerintem nagyon gázak :D

2009. aug. 27. 20:49
 9/19 A kérdező kommentje:
hát ezeken mát tényleg csak röhögni lehet :D
2009. aug. 27. 22:10
 10/19 Thurston ***** válasza:
Mert gyökerek. Semmihez nincs tehetségük, így az életben nem igazán jutnak semmire. Ellenben itt van egy játék, amihez se ész, se ügyesség nem kell, csak türelem, így ha elég időt töltenek előtte, akkor legalább ebben faszák lehetnek.
2009. aug. 27. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!