Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims3 Természetfeletti Erőkben...

Sims3 Természetfeletti Erőkben hogy lehet a simem boszorkány? Hogy tudom megölni a simemet?

Figyelt kérdés

Tudom hogy amikor új simet hozok létre, ott be lehet állítani hogy milyen faj legyen..

De én azt szeretném hogy a már családban élő simemből legyen boszorkány / tündér.. Hogyan?

Ahhoz hogy vérfarkas legyen, gondolom meg kell harapnia egy másiknak..

Melyik közösségi területen a legnagyobb ennek a valószínűsége?

És még annyit hogy milyen módszerek vannak arra, hogy megöljek egy simet, és szellem legyen? Akkor tudok ugyanúgy játszani vele, ha játék közben hal meg, és nem eleve szellemnek 'teremtem'?

És miért van az hogy ha jönnek teliholdkor a zombik, nem tudnak a bejárati ajtón átmenni?

Köszönöm:)

2013. jan. 5. 15:21
 1/9 Lunala ***** válasza:

Vámpír/Vérfarkas/Zombi-hoz vagy megharaptatod őket, vagy bájitalt veszel/keversz ki.

A többi lényhez kikeverni vagy venni tudsz csak bájitalt és úgy tudod azokká átváltoztatni simedet.

Közösségi területet nem tudok mondani, de ha találkozol egy vérfarkas simmel, annak a portréja körül barnás szín van. Azzal barátkozz össze, majd kérd meg, hogy harapja meg a simedet.

A legegyszerűbb, ha befalazod a simedet, vagy közel a kandallóhoz teszel egy fotelt és leülteted oda, míg lángra nem kap. Viszont ha meghal nem lesz játszható szellem, amíg el nem viszed a laborba, hogy feltámaszd, de kevesebbet ajánlsz pénzt, mint a maximum.

Zombik: Gondolom azért, hogy ne tudjunk zombi apokalipszist csinálni XD Neem, igazából nem tudom :)

2013. jan. 5. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Sajnos zombivá csak bájitallal tudsz válni, meg nekem egyszer sikerült úgy, hogy a LÁMA rosszul működött :D Szóval nem harapás útján terjed a zombizmus.

A szellem-kérdést úgy olthatod meg, hogy (asszem') 40.000 boldogságpontért megveszed a Bölcsek Kövét, és azzal szellemkötést alkalmazol (bár itt egy idegen szellemsimet csatol hozzá a családodhoz).

Ha vérfarkas, vagy vámpír akarsz lenni, megharaptathatod magad egy ilyen lénnyel (általában Bozont Krimójában vannak, vámpírok meg valami Vörös Bársony Társalgóban), de csak akkor fog átváltoztatni, ha legalább Barátok vagytok. A többi lényhez bájital kell, amit te is kikeverhetsz (bár ezt nem ajánlom, mert néhányhoz elég ritka hozzávalók kellenek+magas Alkímia jártasság kell hozzá), vagy megveszed őket Arisztid Alkímiaárudájában (itt viszont az a bökkenő, hogy nem biztos, hogy lesz. Ha épp nincs, érdemes sűrűn visszanézni, úgy naponta).

2013. máj. 10. 09:18
 3/9 anonim ***** válasza:

írd be a titkos kódot

ctrl+shift+c (kijön egy ablak,oda írd be:) testingcheatsenabled true

(ezzel aktiváltad a titkos módot)

alt+kattintás a simedre,és ott van valami olyasmi,hogy átalakítás...stb. akkor kiadja a család létrehozása opciót,így azt csináltatsz vele amit akarsz...

zombi: áággggggwwwwwww:DDDDnemtudom...

2013. jún. 4. 17:46
 4/9 anonim ***** válasza:
*shift
2013. júl. 12. 11:05
 5/9 anonim válasza:

Hali. Én a következőket tudom:

-Varázsló:

Vegyél egy aklímia gépet és kezd el tanulni az aklímiát. Ha már kiírja, hogy elkészítheted a boszorkányszérumot, akkor készítsd el és idd meg. Vagy menj el az elixírboltba és vegyél, ha van, de nem mindig van.

-Vámpír:

Ha összebarátkozol egyel egy bárban, kérheted hogy harapjon meg.

-Szellem:

Öld meg az egyik simed, és tedd be az eszköztárba a sírkövét. Pár nap múlva megjelenik egy lehetőség, ami után vidd el a laborba és élettesd fel.

-Vérfarkas:

Úgy, ahogy te gondolod.

- Tündér:

Olyan normális módot nem tudok, max. annyit, hogy nemezz gyereket egy tündérrel és 50 % hogy a gyereked tündér lesz.

-Zombi:

Úgy, ahogy a boszorkányt csak ott egy zombiszérumot kell készítened.

2013. szept. 11. 17:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Az osszeset kojnyu elkesziteni a sim letrehozasa modban

De a tunderre nem csakaz a megoldas menj el az alboteriumba tundereket keresni nagyon nehez ez amfakta arvaltozas de azert probalgasd ha megnannak akkor ki fog dobni egy lehetoseget de hozzavalokat is es azokat nem konnyu megszerezni.

2014. márc. 14. 08:41
 7/9 anonim ***** válasza:
az elixír áruházban minden ilyen elixír kapható. Tündéráldás, Farkasfajzat átok, Vámpírharapás, boszorkafőzet, zombiszérum, dzsinnszérum. Ezek mint elixírek. Nem biztos hogy mindig van, ha nincs nézz be máskor.
2014. nov. 29. 17:08
 8/9 gx95 válasza:

Én módokkal szoktam csinálni a MOD THE SIMS (MTS) oldalon vannak ilyenek pl.: [link] meg a nraas az is jó. [link] (bal oldalon vannak a módok)

Pl: a woohooher:azonos nemű terhesség,woohoo jártaság (na jó ez egy kicsit kiütött) és a mesterkontroller ez a legjobb ezt nagyon ajánlom!!!!

2015. febr. 13. 13:45
 9/9 anonim válasza:
Ha megvan az Évszakok, az őszi fesztiválon van egy kísértetház. Ha oda beviszed a simed lehet, hogy szellemként jön ki. Lehet, hogy már elsőre, de lehet, hogy többször kell próbálkozni.
2015. febr. 20. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!