Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy tudok végigjátszani egy...

Hogy tudok végigjátszani egy horror játékot?

Figyelt kérdés
félek a horror játékoktól, de a történet érdekel, mit tegyek hogy ne féljek? :O

2013. jan. 4. 22:53
 1/7 Darko1998 ***** válasza:
vedd le a hangot és kapcsolj helyébe vidám zenét. (de ha leírnád melyik játék akkor lehet hogy, tudnék pár módszert, mivel minden játéknak más az ijesztési módja)
2013. jan. 4. 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Azért horror hogy félj :D. Nézz előtte pewdiepie-t. Amúgy szerintem vicces megijedni :D. Főleg ahogy én teszem.
2013. jan. 4. 23:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Annak idején felhívtam a nagybátyámat a szobámba mert féltem játszani a Resident Evil 2-vel :D Levettem a hangot úgy játszottam vele :D A Silent Hillről meg ne is beszéljünk :D

De az az igazság hogy a horror játékok csak akkor adják át a 100% élményt ha egyedül játszol és sötétben :D Tudom könnyű mondani de hidd el az a legjobb ha te is félsz,viszont ha van valaki veled akkor csak elhülyéskeditek az egészet úgy meg nem éri meg vele játszani,kivéve ha többszemélyes mint például az Obscure

2013. jan. 5. 05:10
 4/7 A kérdező kommentje:
fear,dead space,doom 3
2013. jan. 6. 01:04
 5/7 Darko1998 ***** válasza:
A fear csak akkor félelmetes ha ismerőseid között van egy fekete loboncos hajú kislány.:DDD amúgy meg arra az a megoldás, hogy teljes fényben játszol, és még a fejedbe is egy lámpa világít. SÖTÉTBE SOHA. Dead space az szerintem nem félelmetes csak az előugró arcok, de ha nem bírod a csúnya arcú szörnyeket akkor mindenképp legyen az öledben egy kisállatos könyv, hogy idő közben le tudj nyugodni meg ilyenek.
2013. jan. 9. 17:50
 6/7 Darko1998 ***** válasza:
a doom 3-at azt sajnos nem ismerem de úgy látszik ideje lesz kipróbálni :DDDD és ha akarod írok majd tapasztalatot :)
2013. jan. 9. 17:51
 7/7 Darko1998 ***** válasza:
És a fear-ról még annyit hogy játék előtt győződj meg arról, hogy van-e otthon valaki. Mert ha van akkor nem fogsz meglepődni ha valaki hozzád ér vagy mögéd lopakszik :D Hidd el tapasztaltam a testvérem, de még a szüleim ijesztgetéseit is. Csak úgy a semmiből előugrottak és megijesztettek. Pedig a legnagyobb félelmem Samara a körből, és a játékban lévő kislány nagyon hasonlít rá.....ez nálam kiütötte a biztosítékot, és csak akkor játszottam, ha már tudtam, hogy senki sincs a közelben ;)
2013. jan. 9. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!