Hogy tudok végigjátszani egy horror játékot?
Figyelt kérdés
félek a horror játékoktól, de a történet érdekel, mit tegyek hogy ne féljek? :O2013. jan. 4. 22:53
1/7 Darko1998 válasza:
vedd le a hangot és kapcsolj helyébe vidám zenét. (de ha leírnád melyik játék akkor lehet hogy, tudnék pár módszert, mivel minden játéknak más az ijesztési módja)
2/7 anonim válasza:
Azért horror hogy félj :D. Nézz előtte pewdiepie-t. Amúgy szerintem vicces megijedni :D. Főleg ahogy én teszem.
3/7 anonim válasza:
Annak idején felhívtam a nagybátyámat a szobámba mert féltem játszani a Resident Evil 2-vel :D Levettem a hangot úgy játszottam vele :D A Silent Hillről meg ne is beszéljünk :D
De az az igazság hogy a horror játékok csak akkor adják át a 100% élményt ha egyedül játszol és sötétben :D Tudom könnyű mondani de hidd el az a legjobb ha te is félsz,viszont ha van valaki veled akkor csak elhülyéskeditek az egészet úgy meg nem éri meg vele játszani,kivéve ha többszemélyes mint például az Obscure
4/7 A kérdező kommentje:
fear,dead space,doom 3
2013. jan. 6. 01:04
5/7 Darko1998 válasza:
A fear csak akkor félelmetes ha ismerőseid között van egy fekete loboncos hajú kislány.:DDD amúgy meg arra az a megoldás, hogy teljes fényben játszol, és még a fejedbe is egy lámpa világít. SÖTÉTBE SOHA. Dead space az szerintem nem félelmetes csak az előugró arcok, de ha nem bírod a csúnya arcú szörnyeket akkor mindenképp legyen az öledben egy kisállatos könyv, hogy idő közben le tudj nyugodni meg ilyenek.
6/7 Darko1998 válasza:
a doom 3-at azt sajnos nem ismerem de úgy látszik ideje lesz kipróbálni :DDDD és ha akarod írok majd tapasztalatot :)
7/7 Darko1998 válasza:
És a fear-ról még annyit hogy játék előtt győződj meg arról, hogy van-e otthon valaki. Mert ha van akkor nem fogsz meglepődni ha valaki hozzád ér vagy mögéd lopakszik :D Hidd el tapasztaltam a testvérem, de még a szüleim ijesztgetéseit is. Csak úgy a semmiből előugrottak és megijesztettek. Pedig a legnagyobb félelmem Samara a körből, és a játékban lévő kislány nagyon hasonlít rá.....ez nálam kiütötte a biztosítékot, és csak akkor játszottam, ha már tudtam, hogy senki sincs a közelben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!