Nem sajnáljátok a Sims-ben a szereplőiteket mikor megöregednek és meghalnak?
Figyelt kérdés
Jó, tudom hülyeség, de mikor már hónapok óta bajlódom velük: egyetem elvégzése, házasság, munkahelyi előremenetel, gyerekek, barátságok stb. és ugye egy idő múlva megöregszenek, meghalnak, akkor olyan érzésem lesz mintha felesleges lett volna. Vagy ti hogy játszátok? Mindig megitatjátok az életelixírrel hogy fiatal maradjon? Esetleg utána a gyerekeikkel "mentek" tovább?2013. jan. 4. 18:12
1/20 anonim válasza:
Kikapcsoltam az öregedést :)(sims3)
2/20 A kérdező kommentje:
Na igen, de nekem 2 van... :(
Csak nem tudom mit csináljak velük :D
2013. jan. 4. 18:23
3/20 anonim válasza:
hát én vagy tovább megyek a gyerekeikkel vagy csinálok egy új párt
nekem mindig az a kedvenc részem mikor megismerkednek, összeházasodnak aztán jönnek a gyerekek
odáig el se jutok hogy megöregedjenek
4/20 anonim válasza:
Én megyek tovább a gyerekeikkel, szeretek hatalmas sokgenerációs családfákat létrehozni :)
5/20 anonim válasza:
énis kikapcsolom az öregedést:D sims2 ( írd be: "aging off" )
6/20 anonim válasza:
Csítelj. 2 perc alatt gazdag leszel, és onnantól hamar megvagy mindennel.
7/20 anonim válasza:
de igen.. egyszer csináltam Fluor és Sp simeket.. annyira nehéz volt elbúcsúzni, még sírtam is :/ de ez az élet rendje...
8/20 anonim válasza:
én nem használok ilyen csaláskódokat, mert elveszik az igazi játékélményt szerintem.
én is nagy, generációkon átívelő családokkal játszom, és azok, akiknek kalandos életük volt, azoknak a halálát néha meg is siratom. tudom én is hülyeség, de nekem mindig a szívemhez nőnek a karakterek, és nem felejtem el őket...
9/20 anonim válasza:
#7 xD
nem vagy te egy picit kocka egyébként?"már hónapok óta bajlódom velük"
10/20 anonim válasza:
Én is szoktam sajnálni őket, főleg ha olyan hal meg akivel sose volt problémám, jártas volt egy csomó mindenben meg sikeres is volt. Egyébként úgy szoktam hogy egy adott házban lakik több generáció, aztán a régiek szépen kicserélődnek a fiatalokra, és velük megyek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!