Szerintetek mi volt 2012 legjobb játéka/játékai?
Tudom, elég kocka megközelítés pedig nem tartom magam annak :D
Én nem nagyon ismerem a játékokat, de szerintem a Black ops 2, Skyrim, Diablo III és Assasin's Creed 3, és talán még a GTA 4 és Max Payne 3.
GTA4 Skyrim nem 2012-es játék. am nálam a top 3
-Assassin's Creed 3
-Need For Speed Most Wanted(2012)
-Far Cry 3
ezek után jönnek az ilyen black ops 2, a hitman új része és a Max Payne3, Diablo 3
Nekem sorrendbe a top
1. Halo 4
2. Far Cry 3
3. Hitman Absolution
4. Dishonored
5. Borderlands 2
6. Black Ops 2
7. Assassin's Creed 3
8. Mass Effect 3
9. Sleeping Dogs
10. Darksiders 2
Autós játékokat nem igazán szeretem. Nekem a Shift 2 a kedvencem de mivel az nem 2012-es, az a kicsi idő amit játszottam vele:
11. Forza: Horizon
Az új NFS még ha top 100-at csinálnék abba sem lenne benne. A régi Most Wanted sokkal jobb. Ez az új 2012-es most wanted valami szörnyű. Már az baromságtól hogy az utakon találsz kocsit, a folyamatos crash-ek (NEM az amikor befagy a játék) és az irányíthatatlan autók.
A 3 legnépszerűbb játék között akárhol nézem (és mindegyik top 10) nincs benne az új most wanted. De még csak pár alkalommal volt a top 10-be is akkor is utolsó helyeken.
Az első 3 helyet szinte mindig ez a 3 cserélgette: Black Ops2, AC3, Far Cry 3. Párszor közéjük esett a Halo 4. Utánuk ismét szinte mindig ezek cserélgettek: Halo 4, Mass Effect 3, Dishonored, Sleeping Dogs, Walking Dead, Borderlands 2, Hitman Absolution (nem abban a sorrendben ahogy leírtam) IMDb-n esett közéjük a Game of thrones és vgchartz-on a Just Dance 4.
Skyrim és Gta 4 nem 2012-es játék :)
Nálam
1. Far Cry 3
2. Halo 4
3. Mass Effect 3
4. Hitman Absolution
Szerintem:
1. Sleeping Dogs
2. Sniper Elite V2
3. Assasin's Creed 3
4. Halo 4
5. Cod Black Ops 2
6. Orcs Must Die 2
7. Ghost Rcon Future Soldier
8. Forza Horizon
9. Far Cry 3
10. Tekken Tag Tournament 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!