Legjobb építgetős game?
Most jutottak újra eszembe az építgetős gamek, ahogy nézegettem a steamen a nyári akciókat, hirtelen 2 nagyobb game is megtetszett, de nem tudok dönteni. Éppen ezért kérdezném, hogy szerintetek most, vagy közeljövőben mely városmanager, városépítős gamek a legjobbak?
a 2 konkrét darab a cities XL 2012, és a tropico 4 steam edition. viszont nem csak ennek a 2 játéknak az összehasonlítása érdekelne, hanem hogy álltalánosságban a hasonló gamek közül melyik a legszimpibb nektek.
Köszi, üdv.

köszi az SC4-nek utánnanézek :D
Amúgy a minecraftal igencsak sokat gameltem, de szerintem semmi köze azzokhoz a típiusú játékokhoz amiket keresek, úgyértem MC-vel, már halálig játszottam magam, valami más játéktípusra vágytam (ettől függetlenül imádom az mc-t és visszatérő játék nálam, de kell néha egy kis vérfrissítés).
Köszi a kommenteket, ha valakinek van még más játéka, várom a kommentet :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!