Esély sincs rá, hogy menjen a WoT?
Leszedtem a WoT-ot, fel is telepítettem, de miután a launchert behozza, de a játékot hiába indítom el. Megjelenik az ablak, nincs benne semmi csak fehérség, aztán pár másodperc után eltűnik. Feladatkezelőben se marad, onnan is eltűnik. Indítottam már a sajátgépből is egyből a játékot, ugyanez volt. Nem tudom mit csináljak.
Netbookom van tehát nem izom gép. 1 GHz-s, 2 GB RAM-mal de ugye a kártya mivel integrált levesz belőle 384 MB-t. De ettől még vinnie kéne elvileg nem? Csak marhára akadozna, minimál grafikával meg normálisan lehetne úgy ahogy működni vele szerintem.
Mondjatok légyszi valami megoldást!!
17/L
mar tobbszor raktak fel ilyen kerdest de ugy latom senki nem kapott valaszt
ha tudsz angolul akkor probald a hivatalos oldalon kerdezni
Garantáltan lehetetlen, még ha elindul, akkor is max. önjáró löveggel játszhatnál.
Nekem egy 2 GHz-es laptoppal a sűrűbb pillanatokban olyan FPS és késés van, hogy csak trükközve tudok játszani és nem tudok bokor mögül célozni, mert ott teljesen diavetítés lesz.
2,5GB RAM
2.8 GH proci
1GB középkategóriás videókártya...
az a vicc hogy a crysis 2 megy minimumon egyész jól (ki is vittem) de a wot olyan szinten optimizálatlan hogy ezzel a konfiggal (szerintem) gyorsabb tankokkal is élvezhetetlen a játék... (ez 1GB VGA és 2,5 GB RAM nem is baszélve a prociról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!