World of Tanks! Milyen nemzetiségű tankot erdemes venni? Vagy milyen tankot? Neve?
ha volna olyan hogy "erdemes" akkor mindenki azzal jatszana nem?
valaszd amelyik neked tetszik
"ha volna olyan hogy "erdemes" akkor mindenki azzal jatszana nem?
valaszd amelyik neked tetszik"
Ez nem teljesen igaz... a kérdés hogy melyik tier ben keresed a legjobbat ... tier 2 ben a németek szerintem a legjobbak.Tier 5 ben 100% hogy a kv-1 a legjobb és a T1 heavy . Tier 6 ban a kv-1s a legjobb , de én a vk3601 is nagyon szeretem . Tier 7 ben elég kiegyenlített ott talán a helyzettől függ hogy milyen tank kerekedik felül...
Tier 8 ban szerintem az IS3 a legjobb, tier 9 ben E-75 el van a legjobb eredményem ... messze a legjobb német nehéz.
Tier 10 ben az IS4 és az IS7 a legjobb. Az pedig hogy milyen fajta tankot érdemes húzni az a játékstílusodtól függ . A közepes nem bírja a lövéseket annyira mint a nehéz de közelről kihasználhatja a gyorsaságát . A páncélvadász a bujkáláshoz ideális , általában minél nagyobbak annál lassabbak ezért ha valaki melléjük kerül szinte esélyük sincs ha nincs mellettük védelem de mindig erős az ágyújuk a színtűkhöz képest.
Attól függ, hogy milyen stílusban játszol!
Ha bátrabb vagy, és mersz menni, és nem állsz be, hogy szétlőjenek, hanem mozogsz, akkor a Francia ajánlott, mert a francia tankoknak papír a páncéljuk, de viszont gyorsak, és pontos az ágyújuk (Heavy-nél tier8-tól revolvertár).
Ha olyan stílusú vagy, hogy kempelősebb, és nem mersz annyira menni, akkor a németet ajánlatos nyomni, mert a páncélzata erősebb, és az ágyúja pontosabb, de lassú a mozgása! Az amcsi meg a kettő között van, erősebb ágyúval, és közepes páncélzattal van felruházva.
Ja, de persze az orosz a legjobb szerintem, mert alacsony a felépítménye, kerekítettebbek a formák, bár mindegyik tank más sebességre képes, de az ágyúja erős. A Britet meg nem ismertem ki annyira, de nem túl erős a páncélzata, aránylag kicsiket sebez, de nagyon gyorsan tölt, és azért tud menni. Én ennyit mondok...
A te stílusod-tól és a taktikádtól függően kell választanod...
(A szovjeteknek és a Németeknek vannak a legjobb tankjaik,de akad jó tank más nemzeteknél is)...Te rajtad függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!