Hogy tudom elindítani az Assassin's Creed 3-t, mert nem indul el? /nyilvánvaló kapitány/
Figyelt kérdés
Az alábbi problémám van: Az Uplay-jel elindítom a játékot, és azt írja: " Game Running..." De ezt 1 órája... És már próbáltam máshogy is elindítani de semmi... Itt egy kép róla: [link]
Ha valaki tud valami segítséget adni, azt nagyon megköszönném... Mivel már 1x végyig vittem, akkor a C:/ meghajtóra telepítettem, aztán letöröltem, most az F:/ meghajtón van. Vagy újra telepítem vissza a C:/ meghajtóra?
Csak értelmes válaszokat várok!
2012. dec. 31. 12:08
1/2 Tomark válasza:
letöltötted vagy megvetted a játékot?
2/2 anonim válasza:
Ha töltötted le uplay -el indítsd.Ha indítani akarod a játékot és kéri a frissítést,akkor ne frissítsd .Ha normálisan fel van téve és crackelve mennie kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!