Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A GTA san andreas ban hon...

A GTA san andreas ban hon lehet golyószórót (Minigun) szerezni? (Van benne egyáltalán? )

Figyelt kérdés
Nem tom a suliban mindenki azt mondja van benne de hát hol?
2012. dec. 31. 11:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De amugy mikor kiirtad akkor néztem meg a youtubon eszembe se lett volna ott megnézni !
2013. jan. 1. 17:10
 12/19 anonim ***** válasza:
ezentul ha valami hasonlo dologban elakadsz ott a youtube beirod amit szeretnel pl gta sa-ban hol lehet megtalalni a turismo kocsit gta san andreas turismo vagy turismo locations ilyesmi
2013. jan. 1. 17:20
 13/19 A kérdező kommentje:
igen kösz!
2013. jan. 2. 13:29
 14/19 A kérdező kommentje:
Kérdek valamit !Hogy lehet megcsináni azt hogy a barátnőd amikor már a klubban vagyunk tudod mikor már felhivott kávézni kábé utána el kell vinni egy kluba és táncolni neki ,de akármit csinálok pocsékul érzi magát nemtudom ha tudod akkor ird meg!
2013. jan. 2. 13:31
 15/19 anonim ***** válasza:
hát rég játszodtam már gta-n csajozni meg nagyon rég unalmas :P amugy nem mindig táncolni lehet vinni lehet vinni kocsikázni van amelyik lassan van amelyik gyorsan szeret menni.Ha táncolni kér,na azt én sem szeretem mivel a gombokat jól kell lenyomni az elég szar evésnél meg azthiszem nem mind1 milyen étterembe viszed ha 1 nem sikerul próbálkozz mással az italnál azthiszem mindig jól érzi magát ugy emlekszem:)Sok sikert hozzá remélem segitettem :)
2013. jan. 2. 14:07
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen kösz , amugy csak azért akarok csajozni benne mer az utolsó előtti küldibe megakadtam:(
2013. jan. 2. 14:11
 17/19 A kérdező kommentje:
És mit lehet tenni elhízásellen?
2013. jan. 2. 16:22
 18/19 anonim ***** válasza:

hát bemész a konditerembe vagy beirod ezt a kodot:

KVGYZQK ha szeretnél más kódokat még válogathatsz itt:

[link]

2013. jan. 2. 16:34
 19/19 A kérdező kommentje:
Kösz de már bementem a kondi terembe öt perc se kellet és lefutottam a gépen de azért kösz a többi kódot!
2013. jan. 2. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!