A GTA san andreas ban hon lehet golyószórót (Minigun) szerezni? (Van benne egyáltalán? )
Figyelt kérdés
Nem tom a suliban mindenki azt mondja van benne de hát hol?2012. dec. 31. 11:51
1/19 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=wuC2wpTQcj8
Nem felhányásként de a youtube-n keresgélj és nem kell külön kérdést feltegyél és várj a válaszra 5 perc és megvan a válaszod.
2/19 A kérdező kommentje:
Nagy zagyvaság amit irtál!!!
2012. dec. 31. 13:25
3/19 anonim válasza:
Zagyvaság,hát kösz szépen én csak egy tippet adtam,hogy anélkül,hogy kérdést kellene feltégy és várj a válaszra ilyen fajta kérdésben amit a youtube-n simán megkapsz mint ezt beirod Minigun locations nem kell nagy angolista lenni hanem ott a google forditó például valaki nem tudja mit kell csinálni egy küldinél valamely játékban beirja a küldetés nevét a youtube-ra és odaviszi ahoz a részhez ahole elakadt megnézi mit csinált és már rájött mit kell csinálni anélkül,hogy kérdést tett volna fel.Segiteni akartam de aszem ezt te nem értékeled na mind1
4/19 anonim válasza:
bár igaz nem találhatsz meg mindent a youtube-on de meglehet próbálni küldetéseknél,hát szinte az összes játéknak felrakja valaki a küldetését.
5/19 A kérdező kommentje:
Tudom a youtube on szoktam megnézni a küldiket de aki m*rha hozzá és nemtudja hogy nemcsak angolul lehet beirni. A küldiknél ugy is kiadja hogy beirod, GTA sa végigjátszása de a golyószórót még németül is irhatom ugyse adja ki asszed az ilyen r*hadékok válaszára várnak , szerinted nem az volt az első hogy megnéztem a youtube on te b*rom? Ja és tényéeg nem az ilyen b*rmok válaszára vártam!Reméltem egy normálisabb fog válaszolni!s*gfej!!!
2012. dec. 31. 17:54
6/19 anonim válasza:
nőlj fel gyermek nemrég múlhattál 10 éves,azthiszed ettől a beszédtől most menő vagy?:PPNagyon nem tuti nem nézted meg youtube-on mivel simán megkaptad volna ha csak annyit irsz hogy gta sa minigun,na de mind1 nem bunkó válasz volt egyáltalán te vagy a bunkó:(
7/19 A kérdező kommentje:
Mindegy te hányéves vagy ha ?
2013. jan. 1. 10:55
8/19 A kérdező kommentje:
Amugy meg megszokott irás mert az ilyen bunk*k nagyon felidegesitenek .Ja és eddig veled meg mégegy emberel beszéltem igy !!!És a youtub on megnéztem de nincs!!!
2013. jan. 1. 10:57
9/19 A kérdező kommentje:
Amugy meg bocs igazad volt téleg megnéztem a youtube on és kiadott egy videot amibe elmegy a golyószóróhoz.Mégegyszer bocs a beszédemér!
2013. jan. 1. 11:58
10/19 anonim válasza:
semmi gond,amugy 14 vagyok ha érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!