Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Sims 2-őbe miért nem nő fel...

A Sims 2-őbe miért nem nő fel a gyerek?

Figyelt kérdés
Vagy csak akkor nő fel ha szülinapi bulit rendezek neki, ha igen akkor azt hogy lehet? Amúgy csalásokat nem igen használok, max maxmotives, aging on-off, meg motherlode. De agin on-t kikapcsoltam, és ki is írta hogy holnap lesz a szülinapja, deazóta már 3 nap eltelt és nem lett tipegő, még most pólyás, mászni se tud. Aranypókkal megpróbáltam átállítani, de nem működik, amikor ráveszem hogy változtassa át, nem tesz semmit, és elmegy mást csinálni. Amúgy van 5 kiegészítő, és a télapós cuccokat, meg az évszakokat letöltöttem, a másik 2-őt vettem.

2012. dec. 29. 20:56
 1/7 Kata98h válasza:
90%
Születésnapi tortát kell kiraknod neki, nem muszáj partit rendezned neki. Azt rákattinati egy felnőtt sims-sel a tortára. Kb ennyi.
2012. dec. 30. 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Tegyél ki szülinapi tortát, vitesd oda a kölyköt az egyik felnőttel (tini, felnőtt, idős), és akkor ha minden jól megy, akkor feldobja, és tipegőként esik vissza.

Én egyszer 2 napot szarakodtam vele, mert nem akart felnőni (nem tudom, mi baja volt, talán, hogy nem volt ott mindenki)

2012. dec. 30. 11:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi sikerült! De annyit szarakodtam vele, úgy sikerült, hogy az annyja magától rávette hogy segit szülinapot rendezni, és úgy változott át. Nekem olyan menüpont nem is volt.
2012. dec. 31. 09:45
 4/7 anonim válasza:
én úgy szoktam veszek egy tortát azt oda viszem egy tini vagy felnőt esetleg idős szimel aztán ha akkar fel nő és mivel a kicsi csecsemővel még nem tudsz játszani így mindig oda viszed a tortához de a nagyobb simnél rá katintaszc ott ki jön hogy fel nő és aztán megnő ennyi az egész
2013. jan. 4. 10:14
 5/7 anonim válasza:
Ez itt véletlen nem a te kérdésed?????? http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__3812977-s..
2013. jan. 5. 10:51
 6/7 A kérdező kommentje:
nem, ez a tesómé :D
2013. jan. 5. 11:34
 7/7 Farkas Petra2002 válasza:
Nekem már egy het megszületett és még mindig nem :/
2013. okt. 7. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!