Miért nem öltöznek át kinti ruhába a simjeim? + Miért nem születik gyerek a városban?
Sims 3-ban (Évszakok) nem öltöznek át kinti ruhába a simjeim. Egyszerűen csak rákattintok, hogy öltözzön át és nem. Marad ugyanúgy. Néha meg pucéran mászkálnak, mintha ez tök normális volna. És ez senkinek sem tűnik fel. (Nincs őrült személyiségjegye. És vannak letöltéseim, nem tudom, hogy ez számít-e)
Ja, és egy plussz kérdés, hát ha tudja valaki:
Miért van az, hogy a városban élő simek - tehát nem az aktív háztartás tagjai - nem csinálnak gyereket? Nem akarnak szaporodni. :D És egyszerűen kihal a városom már annyi öreg van. :D
Ja, én is csak akkor találkoztam gyerekkel mikor az én simem gyerekei suliban megismerkedtek velük... előtte egyet sem láttam... pedig nincs kikapcsolva a történet előrehaladása :O Meg az emberek akiket csináltam és beraktam szomszédnak azok is csak ott voltak, megöregedtek, se család, se gyerek, se munkájuk nem lett. Fura.
Meztelenség nekem fürdés után volt néha úgymaradtak mikor kiszálltak, de ha rányomtam hogy öltözzön akkor öltözött. És ez is megszűnt mióta átköltöztek másik házba. Lehet egyedi tartalmakkal van a gond, nekem is van egy csomó. Lehet nem passzolnak az évszakok kiegészítővel. Meg gondolom a játékban alapból is vannak hibák, majd jön a javítás hozzá.
Köszönöm a válaszokat. Ilyen alapvető dolgot, mint a történet előrehaladásának engedélyezését meg sem említettem, de természetesen be volt kapcsolva, úgyhogy ez kilőve.
Az egyedi tartalmakra gyanakodtam. És ez a program a nem package fájloknál is jelez? Mert többnyire modthesims-ről szedtem le "hack"-eket a játékhoz. Ruhát is csak onnan szedtem le kb 3 db-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!