Milyen nagyon jó játékokat tudtok Samsung Galaxy Mini telefonomra?
Nem fogja vinni, pl. a Need For Speed most Wanted-et biztosan nem. Szerintem is új telefon, ha annyira jó játékot akarsz.
Miért is?
RAM nagyon kevés, képernyő se a legjobb, CPU is elég gyenge... Vegyél inkább akkor egy Samsung Galaxy Y-t, az már elég jó.
Most kaptam karácsonyra ... és nem tehetjük meg azt hogy hipp új telefont vegyünk... -.-" de nem azt kérdeztem hogy mit bír ez a telefon mert TUDOM. Én valami jó játékot kértem. A jó nem feltétlenül azt rejti hogy 1000*-os nagyon nagyon jó játék... jó játék ERRE A TÍPUSRA.
Ja és ha nem tudjátok felfogni a kérdést akkor minek írtok? Szöveg értés 1-es!
trial x-treme 2 elég király szerintem, 3d-s trial motoros , tesómé viszi, valamint még ott a c.h.a.o.s ez is jó( picit akadni fog amig nem tölt be utána szerintem menni fog)
Meg még keresgélek irok ha találok valamit
ne is figyelj oda ezekre a penzehes senkikre!
nekem elmegy(eleg jol): gangstar vest coast hustle,gangstar miami vindicator,nova 1-2(a kettes laggol de jo),brothers in arms 1-2,dead space (a legjobb szerintem).ennyi.ha le akarod ezeket tolteni a marketrol nem fog menni.a google-ba ird be pl.:dead space apk+data.igy menni fog.(a data a legfontosabb)
a temple run 1-2 elég jó.a google play-ről nem tudnád letölteni de ez alatt a videó alatt van 2 link.onnan le lehet tölteni az 1.-is meg a 2.-is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!