Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen nagyon jó játékokat...

Milyen nagyon jó játékokat tudtok Samsung Galaxy Mini telefonomra?

Figyelt kérdés
2.3.6-os android verzió van rajta. Megvan a Pou, Zombi Killer, International Boxing, Fruit Ninja, Cut the rope, Angry Birds, Angry Birds Space, Boss2 (ez nem tetszett), Extreme Droid Jumper, Hill climb racing, Stickman Ski racer és pár talking-os játék. Egy jó grafikájút szeretnék, ami működik 2.3.6-os androidon. Előre is köszi.

2012. dec. 29. 20:36
 1/7 fünof válasza:
arra a telóra nem lesz jó játék. kevés a ram, cpu kicsi a képernyő az új jó játékok nem futnak el rajta. pl need for speed most wanted. gta 3, gta vice city, call of duty zombies stb.. vegyél új telót ha játszani akarsz
2012. dec. 30. 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem fogja vinni, pl. a Need For Speed most Wanted-et biztosan nem. Szerintem is új telefon, ha annyira jó játékot akarsz.

Miért is?

RAM nagyon kevés, képernyő se a legjobb, CPU is elég gyenge... Vegyél inkább akkor egy Samsung Galaxy Y-t, az már elég jó.

2012. dec. 30. 14:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Most kaptam karácsonyra ... és nem tehetjük meg azt hogy hipp új telefont vegyünk... -.-" de nem azt kérdeztem hogy mit bír ez a telefon mert TUDOM. Én valami jó játékot kértem. A jó nem feltétlenül azt rejti hogy 1000*-os nagyon nagyon jó játék... jó játék ERRE A TÍPUSRA.

Ja és ha nem tudjátok felfogni a kérdést akkor minek írtok? Szöveg értés 1-es!

2012. dec. 30. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:
nemtudom mit pattogsz mit vársz egy 600mhz-es telótól ne szopjon le ? az elöttem lévők leírták ez nem játékra való telefon 1-2 játéktalán elfut ezen a telón: fruit nimnja ilyesmi de nemtudom hány éves vagy de a felfogásd elég szar :D
2013. jan. 5. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:

trial x-treme 2 elég király szerintem, 3d-s trial motoros , tesómé viszi, valamint még ott a c.h.a.o.s ez is jó( picit akadni fog amig nem tölt be utána szerintem menni fog)

Meg még keresgélek irok ha találok valamit

2013. jan. 19. 14:11
 6/7 harcos15 válasza:

ne is figyelj oda ezekre a penzehes senkikre!

nekem elmegy(eleg jol): gangstar vest coast hustle,gangstar miami vindicator,nova 1-2(a kettes laggol de jo),brothers in arms 1-2,dead space (a legjobb szerintem).ennyi.ha le akarod ezeket tolteni a marketrol nem fog menni.a google-ba ird be pl.:dead space apk+data.igy menni fog.(a data a legfontosabb)

2013. okt. 5. 17:30
 7/7 anonim válasza:

a temple run 1-2 elég jó.a google play-ről nem tudnád letölteni de ez alatt a videó alatt van 2 link.onnan le lehet tölteni az 1.-is meg a 2.-is.

http://www.youtube.com/watch?v=F5BtVnrM5ak

2013. nov. 20. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!