Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem tudok játékokat...

Miért nem tudok játékokat telepíteni a telefonomra?

Figyelt kérdés

Egy 2.3.6 os verziójú androiddal rendelkező Samsung Galaxy Ace telefonom van és amikor rárakom usb ről az androidos játékot(kat),akkor bejönnek a telepítési feltételek meg hogy mit kér hozzá a teló meg minden,és nem zöld a tábla mellettük hanem ilyen vöröses:

[link]

(ez most például a plants vs zombies,de mindegyiknél ugyanezt hozza ki)

de az is lehetséges hogy kell tölteni valami fájlokat még a játékokhoz hogy menjen,nem csak az apk fájlt kell?

Vagy valamit a telón kell beállítani az ismeretlen források bepipálásán kívül?

KÉREMSZÉPEN segítsetek,most kaptam egy hete a telót és nem szeretném hogy valami baja legyen :(

2012. dec. 29. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs ennek semmi baja csak szerintem be kell pipálni egy opciót itt: Beállítások>Alkalmazások>Ismeretlen források.

Pipa rá,és engedni fogja :)

2012. dec. 29. 22:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Elnézést de ezt beleírtam fenti szövegbe

Idézem:"Vagy valamit a telón kell beállítani az ismeretlen források bepipálásán kívül? "

És így sem jó sajnos :(

Valami más megoldás nincsen?

2012. dec. 30. 11:30
 3/3 anonim válasza:
google playból tölts le és menni fog automatikusan
2014. szept. 2. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!