Nem indul el a Sims 3-mam. Mi lehet a baj?
Eredetin van meg az alapjáték és a Házi kedvencek. Letöltöttem hozzá még 4 kiegészítőt.. Hónapokig tökéletesen működött, de ma ahogy rákattintottam az ikonra kiírta, hogy "Sims3Launcher has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."
Gondoltam biztos valami gond lehet az egyik fájllal és letöröltem mindent (csak az ISO fájlokat hagytam) és elkezdtem újratelepíteni.. Miután felraktam az alapjátékot, megpróbáltam elindítani, de ugyanazt írta ki. Segítenétek, hogy most mit kellene tennem?
Azt akkor írja ki, ha rosszul lett letörölve valamelyik kiegje(vagy az alap) Kövesd itt PONTOSAN a leírtakat, majd tedd újra az egészet: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__3412669-m..
Oda is leírtam, de ide is leírom azért, ha bizonytalan vagy, vagy úgy érzed nem menne, inkább kérd felnőtt segítségét(vagy olyat, aki jobban ért a gépekhez:))
Sziasztok!
Nekem win 8.1 fut szépen. De ezért cserébe el kell végezni egy pár dolgot a telepítés előtt.
Én ezt tettem:
- .Net keretrendszer 3.5 telepítése
- directx 9 telepítése
Mindet telepíted a hivatalos microsoft oldalról, nekem letöltött aktivált win 8.1 van. Nem gond hogy nem eredeti.
Utána telepítettem a játékot és minden rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!