Monster Wow jobb mint a Tauri szerver?
Sziasztok!
Tauri szerveren játszok, és sajnos tisztában vagyok a dolgokkal: gm-ek nemtörődömsége, 12-13 éves pofátlan kisgyerekek, allisok utálata, kataklizma elmaradása, pandaria elmaradottsága, stb. kicsit utálom is a taurit meg nem is, mert ha ezeket nézzük akkor utálom, de ha azt nézzük hogy ez a legnépesebb magyar szerver, ami még mindig fut, akkor igenis grat, mert ha nem lenne a tauri rengeteg ember ma nem játszana.
A monsterről mit tudtok?
Mikor indult? Mennyi magyar van rajta? Miben jobb vagy rosszabb a tauritól?
Minden tört szerver szar.
Viszont még ennek ellenére is ahol a több magyar ott érdemes jáccani , ha 10évesek ha nem.
Amúgy az hogy a Tauri elmaradt , ott még jó .
Eredetisként mondom , a Cataclysm 1 kalap szar lett!
Hát játszottam taurin, monsteren, moltenen.
Monster-en egész sok a magyar, viszont annyira buggosak a küldik, hogy lvl 82-től csak mob öléssel lehet fejlődni szóval én onnan el is jöttem. Most ha catázok akkor molten hát az sem egy buggmentes szeró, de azért egy fokkal jobb mint a monster. De én így is mindig tauri-hoz térek vissza hiába szidják sztem az a legjobb tört szeró.
Molten a legjobb...
Főleg a Pure PvP szerver :P
de ahogy elnézem mivel rengetegen vannak most is rajta elfog még vagy 3 évig lenni a tauri :)
állitólag augusztusban lesz catás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!