Nocobra kérdése:
Tauri WOW szerver mikor fog átállni Cataclysm-re?
Figyelt kérdés
És ha ez megtörténik hogy fog zajlani, mennyi idő lesz, az ott lévő karijaim megmaradnak?2012. aug. 30. 13:22
1/13 Csiß válasza:
Szerintem erre a kérdésre nagyobb sanszal kapsz választ a szerver forumán :)
2/13 anonim válasza:
természetesen megmaradnak a karijaid, elméletileg, de persze tört szerver, bármikor történhet bármi...
Ha egyáltalán dolgoznak a dolgon akkor te csak annyit fogsz észrevenni belőle, hogy egyik nap még wotlk, következő nap pedig már iszonyat szánalmas bugtenger/és brutál hiányos cataclism meg a szokásosnál is több dc. Én is tauris voltam, ott kezdtem, de egyszer kipróbáltam az eredeti wow 15 napos próbaverzióját, és azóta nem volt gusztusom taurizni, nem olyan sok az a havi 3600 ft. Ha kell esetleg 15 napos próbaverzióhoz kód, nyugodtan írj rám priviben.
3/13 anonim válasza:
Karik emgmaradnak ,de a tauritól nevárj csodát 3év késéssel volt lichking , azis ugy hogy fél évig raidinsta sem volt bent .. szóval .. plussz kicsit több a skript a katába pl firelandsot taurin nemtudom elképzelni .. mi buggog lesznek ott?
4/13 anonim válasza:
taurinak most az is meg erolteto h gunship lootot normalisan meg csinalja...
5/13 anonim válasza:
Micsoda? át fog állni? B*ssza meg!!!!!
6/13 anonim válasza:
sok ... , szoljatok le a taurit,most erte el azt amit vartunk reg,de a TFM kivul egy magyar szerver sem veheti fel a versenyt taurival szemben s egy ido utan taurin is lesz cataclysm tokeletesen de nem fognak megmaradni
7/13 MetanHU válasza:
Szerintem várnunk kell amíg az összes bugot ki nem javítják és az sokáig fog tartani. Ez biztos.
8/13 Badi99 válasza:
Én úgy tudom hogy most ez év szeptember elején váltablnak át és annyit dolgoztak rajta hogy sokkal kecesebb bug lessz benne mint a wotlkbe mint pl: . Hunterrel nem lehet majd befogni a bosst meg ilyenek. Én megmondom õszintén már várom mert unom már a wotlkt
9/13 Csiß válasza:
Nem értem miért unod.Alig 3 éve van wotlk taurin xD
10/13 anonim válasza:
veled is közlöm te fogyatékos NEM ÁTÁLL HANEM NYÍLIK OTT IS SZERVER!!!!!attól LK MEGMARAD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!