Zolee96 kérdése:
Nem kaptam 1 hónapos ingyen Xbox Live GOLD tagságot. Mi a teendő ilyenkor?
Figyelt kérdés
Először csináltam profilt interneten, aztán bekapcsoltam az Xbox-ot, letöltöttem a profilt, és nem kaptam 1 hónapos tagságot. Aztán csináltam még egy Windows Live ID-t, de azt Xbox-on regisztráltam, minden tökéletes is volt, ki is hozta hogy melyik GOLD membershipet szeretném előfizetni, rányomtam hogy No,Thanks... aztán kihozott egy olyat hogy 1 hónap ingyen GOLD tagság, rányomtam hogy szeretném elindítani, ez eddig okés.. aztán kérte a irányítószámot, telefonszámot, e-mailt, stb... megadtam(nem az igazit, mert azt olvastam hogy Magyarországon nem lehet) így New York-ot adtam meg mint város, irányítószám, és onnan egy New York-i számot. Aztán végre a végére értem a kérdéseknek, minden tökéletes volt, aztán kihozott egy olyat hogy szeretném-e újra átnézni az adataimat, átnéztem minden rendben volt, kiléptem.. és azt láttam hogy még mindig Silver vagyok, pedig 1Hónapos GOLD tagságnak kellene lennie. Ez miért van? Válaszotokat előre is köszönöm. Aki pedig csak trollkodni szeretne, az inkább ne is válaszoljon. KÖSZÖNÖM!2012. dec. 23. 12:00
1/2 anonim válasza:
Magyarországon hivatalosan van Xbox live egy ideje és már megadhatsz hazai címet. Amikor veszel új boxot és regizel elvileg van 1 hónap ingyen Gold. Hívd fel a magyar supportot, ami ingyenes és kérdezd meg.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Megpróbálom felhívni, hátha tudnak segíteni, ha pedig nem tudnak, akkor veszek olyan 6 hónapos GOLD membership kártyát, és azt aktiválom :)
2012. dec. 23. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!