Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Guild Wars 2 vagy World of...

Lsiens kérdése:

Guild Wars 2 vagy World of Warcraft, melyik jobb és miért?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Most vettem meg a wow-ot és kicsit félek, hogy sokan elmentek gw2-re és, hogy kevés lesz a játékos WoWon ezen szerintetek ne aggódjak? Szerintetek, melyik játék a jobb és miban? (bő válaszokat várok,indokkal)Köszönöm előre is.

2012. dec. 23. 00:00
 1/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek, melyik játék a jobb és miben?*
2012. dec. 23. 00:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Így is bőven van 10millió eredeti wowos.

WoW Pro:

Baromi nagy játéktér.

Unhatatlan PvE countent.

Versenyszerű PvP.

Folyamatosan frissítik.

Sok Kaszt , Sok játéklehetőség.

Rengeteg Achi , repu , stb ... tényleg mindent lehet csinálni...

Rengeteg mount

Rengeteg transmog

Raid Countent /A legnagyobb plussz a játékban/

WoW kontra :

Grafika elmegy kategória

Nulláról kezdve drága a játék.

Havidíjas

Nulláról indulva , kicsit nehéz sok pénzt farmolni.

GW2 Pro :

A fejlődés szórakoztató

A dinamikus eventek jók

Grafika szép /TERA közelébe sincs , de így is szép/

Fun Kasztok

Érdekes PvP

Érdekes Bossok

Baromi nagy Játéktér

GW2 Kontra:

Egy idő után unalmas .. Nincs meg az benne sajnos hogy sokáig lekössön.

Maga a játék lényege a fejlődés.

Ergó a teljes Endgame hiánya.

A PvP monoton ... mindenki mindig egyenlő , a szettek csak "skinek" .

Insták unalmasak .

Egyébként nagyon sok gw2es viszament wowra , mint pl én is.

2012. dec. 23. 00:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, megnyugodtam! :)
2012. dec. 23. 11:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Én azért teljességben nem értek egyet a GW2 kontrákról. Az insták nem unalmasak, összetettek és nehezek, nincs kettő egyforma instance, nagyon látványosak és jól megscripteltek, mindig más a feladat.

A pvp az csak emberfüggő, hogy ki szeret heteken, hónapokon át szettet farmolni. Pont azért nincs nyomós jelentősége a fegyvereknek és pajzsoknak, mert így mindenki egyenlő, tehát teljes egészében saját magadtól függ, hogy például egy 1v1-ben ki győz. Nagyon sokat kell gyakorolni, mire elsajátítod a karakteredet, kiküszöbölöd a hátrányait egy harcban, és legyőzöl szinte mindenkit. A legtöbb MMORPG ezzel szemben azért tántorított meg, mert 1-2 gombnyomásra öltek meg az emberek, és egy idő után untam a sok farmolást és órákon át a tökörészést, ahelyett, hogy élvezhettem volna a teljes PvP-t amit a játék nyújt. Amúgy meg ha WvWvW-ben 60-asként találkozol egy 80-assal, eléggé nagy hátrányba tehet a szett különbsége (ha neki például arany 80-as kardja van, míg neked csak kék 58-as).

Az Endgame-mel egyet értek, mert valóban nincs még vége a történetnek vagy a játék cselekményszálának, mert a játék még nagyon új, és a kiegészítők során jövünk rá majd a játék végére. Annak ellenére a Story Mode hatalmasra sikeredett, minden karakternek (mondhatni) más története van, a karakterek nem üresek.

2013. jan. 6. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni az end game miatt! Úgy hallottam már dolgoznak ez első kiegészítőn, ami pont ezt a hiányosságot fogja pótolni! ;)
2013. jan. 31. 16:52
 6/8 anonim ***** válasza:
persze fél évvel utánna illene is .. csak mivel a playerek sorba lépnek le ez elég késő és gondolom a kieg is 15k körül fog mozogni ...
2013. jan. 31. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:
nem... 8k lessz kb.
2013. jan. 31. 20:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor is drága .. és ha megint olyan pofon egyszerű lesz megszerezni a geart akkor sokat nem segít .
2013. jan. 31. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!