Érdemes-e elkezdeni aion-ozni, vagy esetleg tudtok-e ajánlani más mmo-t?
Sziasztok, f2p mmo-t keresek. Az Aion-on hezitálok most leginkább, olvastam hogy kezdenek ki halni a szerverek nem tudom hogy ez mennyire igaz? Akik jelenleg is aionoznak, szerintetek érdemes bele kezdenem vagy inkább keressek valami más játékot? Ha igen akkor tudnátok-e ajánlani olyat amivel sokan tolják?
Az alábbi játékokat probáltam:
Wow: 7 évig toltam vele pöppet unalmas főleg tört szerveren ezért kilőve.
Age of Conan: anno 2-3 éve amikor még játszottam vele eléggé haldoklott az is
swtor: jó-jó de olyan nagy mértékű korlátozások vannak hogy nem éri meg vele játszani (szerintem).
dc universe+champs online: nem igazán az én világom.
Raiderz-el kezdtem el játszogatni, nem rossz csak én mint pvp orientált játékos félek hogy a játék nem nyújt annyi "pvp élményt" mint pl egy aion ahol van outdoor pvp köszönhetően a 2 ellenséges frakciónak etc.
Elnézést ha a [fogalmazás] skillem még nem maxos :P. A válaszokat/ötleteken/tanácsokat előre is köszönöm!
Aion egyáltalán nincs kihalva... legalábbis az amerikai nincs. Ott érdemes játszani.
Ha pvp felé húzol inkább akkor Aika Online. Szerintem az is nagyon jó.
mind1 melyik szero, orulj ha NA-n talalsz 50-nel tobb magyart
az amerikai Aion-nak is ugyanannyi hatranya van mind elonye...
a legnagyobb gond a ping, lehetetlen pvp-zni, meg az instakban is gondot jelent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!