Tud ajánlani valaki olyan MMORPG játékot ami nemrég jelent meg és érdemes elkezdeni játszani?
a wownak is lemegy egyszer a napja...
nemreg indult a Vindictus EU, lattam par reklamot a Bounty Hounds-ra, es allitolag decemberben megjelenik a Firefall, aGW2 meg nagyon messze van
full contact, ahogy irtad, izlesek es pofonok,
kiprobaltam tobb mmo-t, a wow-ot kitoroltem 12 perc utan, az Aion-nal jobbat meg nem lattam, es sokan az en szeromon wowoztak, es most semmi penzert nem mennenek vissza
valszeg azért van rossz véleményed pl a wowról mert nyomi tört szerveren játszottál vele.
én játszottam wow-ot, aion-t, warhammer-t (mindet eredetin).
Nekem is a wow volt az amit legtovább játszottam.
Warhammert nagyon vártam, de 3 hónap után teljesen meguntam, azóta se néztem rá vissza.
Aion szintén nagy csalódás volt.
Startkor megvettem és először 1 hónapig bírtam vele.
Több hónappal később a változtatások miatt visszanéztem rá, így már élvezetesebb volt, de ennyi kb.
2 hónapig fizettem megint és azóta ennyi.
Már sokat változott, de többet nem visz rá az isten h játszak vele.
A wow-t is már meguntam, de míg a másik kettővel összesen játszottam 6 hónapig, a wowra több mint 3 évig (szinte)folyamatosan előfizettem.
Lehet rá mondani h elavult a grafika, de aki ez miatt nem játszik/játszott vele az hülye. Meg is érdemli h szenvedjen más nyomibb játékokkal.
Egyik mmo-t se lehet megismerni pár óra játékkal.
7/7, vannak trialok eredetin is....
amugy lehet h en vagyok kulonc, mert a mw3 jobban tetszik mind a bf3, es a skyrim se tetszik
WoW forever . Világlegjobb game! Ilyen aion hagyukmár .. xd
Amm ami még jolesz ha megejelnik európában : TERA Online
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!