Jatszott valaki a The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2-vel?
Figyelt kérdés
Nekem volna kerdesem a The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 jatekkal kapcsolatban ha valakinek megvan jolenne ha megadna az email cimet vagy msnt. Koszi2009. aug. 23. 22:06
1/5 anonim válasza:
Nekem megvan, sokat játszottam/játszok vele, szívesen válaszolok a kérdéseidre. Küldj privát e-mailt, ha érdekel.
2/5 anonim válasza:
nekemis de már nem igazán jelent kihívást 7 brutál ellen játsszani egyedül úgy hogy együtt vannak persze...számiterembe ugyenez volt a felállás csak 7 játékossal..nemis nagoyn áltak ki ellenem utánna...:D:D amugy remek játék de már nem játtszom és engem kérdezhetsz nyugodtan a játékkal kapcsolatban
3/5 anonim válasza:
Az első vagyok: 7 brutál nem kihívás? Azt hogy csinálod?
4/5 anonim válasza:
elf hőst sok mirkwood archerrel körülvéve nem lehet megölni +pár dárdás
5/5 anonim válasza:
Jaja nekem is megvan... Engem is kérdezhetsz FB-n de sztem a LotR BfME 1-es sokkal jobb volt... Az a játék egy tökéletes valami volt xD... az után egy kicsit többet vártam a 2estől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!