Velvet Assassin, nagyon tetszett, más is játszott vele?
Lehúzták,de én sosem úgy játszottam egy játékkal,hogy csak akkor próbálom ki ha jó véleményeket írnak róla!
A sztori jó,a játékmenet ok,a szereplő szexi,és dögös!
http://www.youtube.com/watch?v=HQJmIZpXb-8
A játékot a britt titkos ügynökkel Violett Summerel(valós személy) játszhatjuk végig,a 2 világháborúba csöppenve.
Violett egész végig kommentálja a dolgokat,mert a küldetések igazából az álmaiban játszódnak le,ugyanis súlyos sérülésektől szenvedve kómában fekszik egy kórházi ágyban,legutóbbi bevetésén majdnem halálos sebet kapott.
Néhol elég durva,halott emberek a falhoz állítva,akasztott,szénné égetett gyerekek!
Próbálja a háború borzalmait szemléltetni.
Nekem epic lett!
Tizest én se adnék neki!
Nekem nem tetszett , persze azért mert színvonalasabb lopakodós gémek is vannak pl MGS4 amivel én tolom . Az egyenlőre verhetetlen a témában .
Ezek meg maradjunk annyiban h tucat gamek!
Ezekből van 600!
Az Assasin azért jön be,mert egyedi!
Maradjunk annyiban nekem a Metal Gear Solid 4 nem jön be!
Láttam egy videót,egy game playt,és el is döntöttem h akkor ezt most nem!
Neked nem jön be a Velvet.
Oké!
Ezzel nincs is baj.
Tiszteletben kell tartani ki mit szeret,ízlések és pofonok!
Nem vok olyan h leszóljak vkit mert nem tetszik a játék amivel játszik,és elkezdjem szapulni.
Nem az én stílusom.
H bírnám a lövöldözős játékokat,tuti bejönne.
Sok játékkal játszottam.
Stratégia,akció,kaland,autós,horror.
De végül a Velvet Assassinsnél voksoltam.
Pedig nem egy uttörő játék,de ez olyan mint a szerelem,nem tudsz ellenállni neki.
Én nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!