Nem merek minecraftozni Herobrine miatt! Mit csináljak?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy lány vagyok, és ijedősebb vagyok, mint a fiúk. Most hallottam Herobrine-ról, hogy egy hacker megint betette a játékba (mert már jópár változatnál törölték). Nagyon félek, mert nekem a render distance shortön van, és ugye, ha messzebbre nézek, akkor "köd" van. Félek, hogy meglátom.
Hiába van kiírva, hogy Herobrine removed, én félek tőle. Állítólag az Alphában látták többen is, de kevesebb bizonyíték van rá, mint történet. Jelenleg 1.4.5 van nekem letöltve. Eredeti, mert megvettem.
Mit csináljak?!
Nem akarlak elkeseríteni, de a Herobrine nem létezik. Senki sem látta még, senki sem videózta le, csupán hamisított videók és hülye történetek vannak róla a neten. A játék készítője csak poénból írta ki, hogy removed herobrine. Sőt, igazából ki sem lett véve, mivel így van leírva:
+ új szörnyek hozzáadva a játékhoz
+ grafikában újítások
+ szürkület mód kivéve
- herobrine kivéve
tehát mínusz ( - ) eltávolított herobrine az azt jelenti, hogy igazából most rakta bele, vagy nem vette ki :D De egy rossz poén az egész, nehogy komolyan vedd. Amúgy én is és a haverjaim is rengeteget minecraftoztunk, mégsem látta egyikünk sem.
Igazat adok az előző válaszolónak nehogy emiatt ne minecraftozz 99,9999999999999%-ig
biztos vagyok benne.
Köszi.
Szerintem is alaptalan legenda. De hát majd lesz, ami lesz.
Nahát:
------------------------------------------------------------
1. Lehet,hogy a játék a char.png-t(Steve=alapjátékos)skinjét(kinéztét)használhatja a játék.
------------------------------------------------------------
2.Ha eredetis vagy,akkor nincs benne,mert tört játékba jó buli,csak a TeamMojang-ban valaki betette,mikor a csapat többi tagja megtudta,hogy van benne ilyen lény,a csapat nem támogatta(pláne azért sem,mert ha megveszed,nem horror játékot fizetsz ki).
----------------------------------------------------------
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!