Megvettem a Borderlands 2 (ps3), és kaptam hozzá DLC-t is letöltöttem, meg van a plusz kari de nem tudom hogy hogyan jutok el az Oasisba, hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
végig vittem normal mod ba mikor jack et megöltem mennem kellet és mikor vissza tértem rámentem a folytatásra rákérdezett hogy normal ba vagy nehezebb szinten kezdjem el. én a nehezebben keztem ujra a storyt, na már most az oasis os kiegészítő azt normalba kellet volna tovább tolnom és ha igen akkor már nem tudok vissza lépni a normal modba ha igen hogyan
tudom hogy össze vissza kérdezgettem, de ha valki tudna segíteni az jó lenne.
előre is köszönöm !!
2012. dec. 20. 17:35
1/1 anonim válasza:
Hát szerintem először csináld meg True Vault hunter módban a sztorit aztán utána menj a dlc-re (hogy nagyobb szintű cuccokat meg ellenségeket kapj). De ha nagyon türelmetlen vagy, akkor válaszd ki a karaktert (choose characternél, ha 1 van akkor is) és ha kiválasztottad megkérdi, hogy normál vagy true v.h. mód legyen, ott válaszd a normalt és úgy tudsz majd egy fast travel stationon keresztül oasisba menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!