Borderlands 2 vagy RAGE?

Figyelt kérdés

napokban akarok játékot venni ps3 ra és mivel korlátozott az anyagi keret így csak egyiket tudom megvenni.

Istenigazából szeretnék egy új játékot és jelenleg ez a kettő az ami meg mozgatja a fantáziámat, de ha esetleg valaki tud ajánlani valamit azt is szívesen meg hallgatom (a COD, meg a BF3 kilőve)

Előre is köszi!

2012. nov. 15. 19:20
 1/4 anonim válasza:

RAGE-t csak videók alapján ismerem, viszont a Borderlands 2-t saját magam játszom 360-as konzolon.

Ajánlom inkább a RAGE-t vedd, hogy miért :

PS3-->Borderlands 2-->iszonyat rossz grafika(rosszul portolták)

Xbox360-->Boderlands2-->lehető legjobb grafika, csodaszép.

Szóval szerintem vedd be a RAGE-t , szerintem jól jársz vele ! :)

2012. nov. 16. 06:49
 2/4 anonim válasza:

nekem megvan mindakettő (pc)

ha ati kártyád van akkor a RAGET semmiképpen ne vedd meg mert órákat fogysz szenvedni és akkoris gyatrán működik

(a gépem tökéletes hozzá és jóóóóval meghaladja a rendszerkövetelményeket szóval az nincs benne)

pc mindenképpen a bordert mer abban van coop amit a rageből sajna kihagytak és ez rengeteget ront rajt

ha a RAGEben lenne coop akkor minden kártyára ajánlanám mert az úgy tökéletes lenne

2012. nov. 17. 12:07
 3/4 anonim válasza:
ja a RAGEben van ccop csak 3-4 peces missziókból áll és nem a sztoriból
2012. nov. 17. 12:08
 4/4 A kérdező kommentje:
hát szerintem a Borderlands 2 lesz a nyertes márcsak a kessemet várom, köszi a válaszokat srácok
2012. nov. 17. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!