Borderlands 2 vagy RAGE?
napokban akarok játékot venni ps3 ra és mivel korlátozott az anyagi keret így csak egyiket tudom megvenni.
Istenigazából szeretnék egy új játékot és jelenleg ez a kettő az ami meg mozgatja a fantáziámat, de ha esetleg valaki tud ajánlani valamit azt is szívesen meg hallgatom (a COD, meg a BF3 kilőve)
Előre is köszi!
RAGE-t csak videók alapján ismerem, viszont a Borderlands 2-t saját magam játszom 360-as konzolon.
Ajánlom inkább a RAGE-t vedd, hogy miért :
PS3-->Borderlands 2-->iszonyat rossz grafika(rosszul portolták)
Xbox360-->Boderlands2-->lehető legjobb grafika, csodaszép.
Szóval szerintem vedd be a RAGE-t , szerintem jól jársz vele ! :)
nekem megvan mindakettő (pc)
ha ati kártyád van akkor a RAGET semmiképpen ne vedd meg mert órákat fogysz szenvedni és akkoris gyatrán működik
(a gépem tökéletes hozzá és jóóóóval meghaladja a rendszerkövetelményeket szóval az nincs benne)
pc mindenképpen a bordert mer abban van coop amit a rageből sajna kihagytak és ez rengeteget ront rajt
ha a RAGEben lenne coop akkor minden kártyára ajánlanám mert az úgy tökéletes lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!