Guild wars 2? Többi lennt!
EDdig WoW-oztam ,de meguntam.Arra lennék kiváncsi megéri-e megvenni a guild wars 2-őt ?Jobb-e mint a wow vagy Aion-nál ?Sokan játszanak rajta ?
És ezen agépen laggolna e ?
cpu:dual core E5700 3ghz
vga:integrált :SSS g41 express chipset 1.76gb
ram:4gb
1. Megéri megvenni rettenetesen jó játék!! :D
2. A lagg nem a gépigény miatt laggol egy játék, hanem az internet sebesség miatt.
Az előző válaszadónak részben van csak igaza.
-Tényleg nagyon jó játék, nekem mondjuk pont nincs meg, ahhoz képset haveroknál sokat játszottam rajta, engem rabul ejtett, el kellett zavarni a gép elől.:)
-Szaggat szerintem nem fog, bár nem csak a net sebességétől függ, általában nem attól, hanem az FPS nagyságától (minél magasabb annál jobb) egyébként a szemed nem képes csak 24 képkockát képes szaggatás mentesen érzékelni. Magyarul ha ennél többet ki tudsz erőszakolni a gépedből márpedig ki tudsz még ha nem is full grafón, akkor nem lehet probléma.
-Érdemes megvenni, szerintem a harcok jobbak és izgalmasabbak, látványosabbak persze ez csak szubjektív vélemény.
Jó Játék de nemfog lekötni .. Hiddel énis wow után mentem oda , kb 3hónapig kötött le és mentem vissza inkább pandázni .
Amúgy valszeg laggolna igen , főleg apvp.
#1, inkabb forditva, a net sebessege nem igazan szamit
tul konnyu a fejlodes, hamar megkapod az osszes skilled, eleinte szep es jo, de nem tud lekotni, en is vartam, megjelenes elott megvettem... 3 honap utan visszamentem Aion-ozni
egy ideig ellehet vele lenni, de én is kb 2-3 hónapig játszottam vele azóta be se léptem. Sőt már a gépen sincs...
eddig úgy gondolom nem érte meg, de mivel nincs havidíj később lehet fogok még vele játszani.
a wownál nem jobb, bár azzal se játszok már 2 éve, de az évekig lekötött.
az aiont nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!