Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CoD 2 FPS növelése?

CoD 2 FPS növelése?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hogy lehetne megnövelni az fps-emet a codban? Bármikor nyomom, 30-40 között ugrál.

Az eszköz: Dell inspiron 5110, 4GB RAM, intel core i3

2012. dec. 19. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ez normális érték a laptop hardvereihez viszonyítva.
2012. dec. 19. 11:36
 2/7 A kérdező kommentje:
az mért számít, hogy laptop-e vagy nagy gép, ha a belseje a játékhoz megfelelő?
2012. dec. 19. 12:21
 3/7 anonim válasza:

Az FPS-t a videó kártya határozza tudtommal, de gondolom a vidi kártya se sokkal rosszabb mint a többi hardwer a gépbe.

Esetleg vedd kisebbre a felbontás, kapcsold ki az árnyékokat , vedd lowra vagy mediumra a grafikai kiegészítőket ha egyáltalán lehet ilyen beállítások eszközölni. Nem emlékszem h COD-ban lehet-e.

2012. dec. 19. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:
A játékhoz meg is felel a laptopod, ahogy az eredmény is mutatja. A 30-40 FPS az már játszható. Persze az ilyen 100 meg 200 FPS-hez már ki kell nyitni a pénztárcát rendesen. És ahhoz ez a laptop kevés.
2012. dec. 19. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Állítsd directx7-re, és vedd lejjebb a grafikát. FPS játékról van szó, ezért a legjobb ha minél magasabb.
2012. dec. 19. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Az hogy a 100-200FPS hez már pénztárcába kell nyúlni az túlzás egy nagyon olcsó konfigon is elmegy ez a game lazán 100 FPS en max grafika mellet nem kell neki nagy gép mivel régi game csak még mindig nagyon jó!De az igaz hogy vedd le a dx9 ről 7 re mert az sokat jelent ha meg tényleg az FPS-re mész jump miatt akkor egyszerűen vedd le a grafot full lowra és tuti meglesz 125 stabil FPS (mert ugye ezzel az értékkel már mindenhova fel lehet ugrani ....nem kell osztani az észt rengeteget jumpoltam és nekem 125 el nem volt olyan akadály ami nem ment...)Bár nem tudom miért ilyen kevéske az FPS ed egy intel HD 3000+ egy Nvidia karival de hát legyen....am lehet hogy az integrált karit használja csak ha van ilyen de ezt nem tudom....

Remélem segíthetem...

2012. dec. 20. 17:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, 80-ra sikerült felhúznom. :) Kicsivel jobb.
2012. dec. 20. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!