Tudnátok írni felelsz vagy merszhez kérdéseket vagy meréseket?
(attol függ hol játszátok ) :
Mersz: Csomagolj magad köré wc papirt hogy a nagrágbol is kilogjon és flangálj sok ember előtt.Vagy (ezt nem ajánlom tényleg köcsögség a tudakozósokkal) - Válaszolna egy kérdésemre? -Igen -köszönöm xD
felelsz : öltözött e lány ruhába (persze ezt fiutol) és ha nem akkor a következő nyerésnél vegyen fel vmit :) ez persze vmi táborba vag y sulis kiránduláskor.
Hát nálunk osztálykiránduláson volt pl
befekertük wc papírba és kikelett szaladni az udvarra(osztálytársak közé) és kiáltotni hogy pl segítég elkapott a wc
Vagy vki elött hajlongani mesternek szólítani
Kinti lépcsön fel ronhanni közben we are the champion-t énekelni
cipőt puszi...(ez oszt. Buli)
Hát nálunk osztálykiránduláson volt pl
befekertük wc papírba és kikelett szaladni az udvarra(osztálytársak közé) és kiáltotni hogy pl segítég elkapott a wc
Vagy vki elött hajlongani mesternek szólítani
Kinti lépcsön fel-le ronhanni közben we are the champion-t énekelni
bikicsunáj éneklés(=szakadò angol tanár)
cipőt puszi...(ez oszt. Bulivolt)
Szokásos telefon ismerősök, tudakozò + hülye kErdések
meg hasonlòk, ezeken sztem jòl lehet szòrakozni, és nem kell senkit lesmárolni ; nekünk bejöttek 2-3éve. ;-)
15/l
Merésnél:Engedd, hogy kikötözzünk és 2 percig csikizzünk akármivel!
↑ Nálunk ez bevált!Mindenki ezt csinálta!
Ha lesznek fiúk is:
Fiú puszilja meg a lány mellét.
Lány csókoljon meg egy fiút.
Fiú fogdozza a lányt.
Egy fiú táncoljon egy lánynak. <- mindk ét nemben nagy hatás!
Épp az előbb fejtettem ki, bár nem pont úgy, ahogy az előttem szólók. Nálunk kicsit merészebbek a dolgok:
(2. válasz az enyém)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__4013154-f..
Mi úgy olyant szoktunk játszani, amihez nemkell csak egy dobókocka. És mondani neki, hogy dobjon. és ahányat dob, annyi ruhát kell levenni, vagy annyi testrészét kell megnyalnia a másiknak, vagy annyi másodpercig kell csókolozni vagy ilyen. Vicces tud lenni :D
A másik nagyón jó. Ahoz kellenek ilyen kis papírfecnik. csinálsz egy csómót. kiveszel mondjuk tíz darabot. 1-re ráírod, hogy punci, 2: mell, a többit is elosztod a további testrészeken, csak a legdurvábból legyen mindig a legkevesebb fecni. Csinálni még tizet, azokra meg az időt kell írni. 5mp, 10mp,15mp,20mp és lehet még egy olyant berakni,hogy addig kell csinálni amég akarja a fiú monjuk.
Még lehet csinálni fecniket, arra meg azt kell írni, hogy az adott testrészt amit kihúztunk , azzal mit kell csinálni. Mondjuk, nyalni, újjazni, simogatni , nézni stb.
még ha nagyon akartok, lehet olyant hogy a többiek elött vagy csak kettesbe. Elég perverz dolgok, de bevállalósakkal nagyon viccesen ellehet játszani. Az a feszület mikor nemtudod hogy mitkell majd csinálnod, és az teljesen véletlen.. :D remélem tudtam segíteni :D 14/f
Felelsz:(ha lány vagy)mi a kedcenc hercegnôd?
Mersz: adj egy zöld kezet
Például nálunk évvégén
Mindig kirakják a trambulint én azt mondtam csinájunk olyan segest meg térdest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!