Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Warcraft: Cataclysm...

World of Warcraft: Cataclysm -> mit gondolsz róla?

Figyelt kérdés
írnál róla pár pozitívumot és negatívumot? köszi
2009. aug. 22. 12:25
1 2
 11/12 anonim válasza:

A vanilla zónákban lévő pvp-ről csak annyit, hogy aki nem akarja, hogy a 85ösök gankeljék, az szépen megy PVE realmra(kikapcsolhatja a pvp-t, nem tudják genkelni), aki meg a PVP-t kedveli az megy PVP-re. Ennyi a nagy jajderosszleszmerpvp.

A class kombinációkról meg annyit, hogy mindennek megvan a lore szerinti válasza.

Például a taureneknél már régen felvetődött, hogy a nap imádatához is visszatérnek, belőlük lesznek a Sunwalkerek, tesék kész a paladin és a priest.

Vagy pl a nightelf mage, régen minden elf gyakorlota a mágiát, csak aztán nyersen fogalmazva be lett tiltva, lásd a blood elfek mágiafüggősége mire vezetett.

Dwarf sámánok kb meg előbb voltak történelemben, mint akármelyik más sámán nép.

2010. aug. 21. 21:47
 12/12 anonim válasza:

"n utálom a WoWot

egyszer régen 3 éve még én is függője voltam

aztán én is annyira függőlettem hogy már üvegbe hugyoztam és ágytálba kakáltam csak hogy ne kelljen kimenjek a szobából

a WoW lassan eléri a drog szintjét mert ezt sem bírod abbahagyni

szerintem a fejlesztői rács mögé valók

és nem sírnék hogy ha a Blizzard megszűnne

minden földi halandó terjessze ezt a két szót és négy jelet"

Hát tudod erre csak annyit lehet írni, hogy aki nem tud, az ne is játsszon.. most tényleg azt hiszi mindenki, hogy a blizzard csapata belerakott egy ilyen hipnotizáló dolgot a játékba, amitől az ember nem tud felálni a székből!? Aki akarja, abba hagyja. Olyan nem létezik, hogy nem tudja abba hagyni, abba lehet hagyni akármit. -Megjegyzem, semmi féle varázs kütyü nincs a játékba beleépítve, ami kiszipolyozná az ember agyát. -.-"

Komolyan mondom, egyes emberek akkora f*szságokat tudnak írni, hogy az én p*fám ég tőlük. XD

2010. dec. 27. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!