Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Warcraft: Cataclysm...

World of Warcraft: Cataclysm -> mit gondolsz róla?

Figyelt kérdés
írnál róla pár pozitívumot és negatívumot? köszi
2009. aug. 22. 12:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

én utálom a WoWot

egyszer régen 3 éve még én is függője voltam

aztán én is annyira függőlettem hogy már üvegbe hugyoztam és ágytálba kakáltam csak hogy ne kelljen kimenjek a szobából

a WoW lassan eléri a drog szintjét mert ezt sem bírod abbahagyni

szerintem a fejlesztői rács mögé valók

és nem sírnék hogy ha a Blizzard megszűnne

minden földi halandó terjessze ezt a két szót és négy jelet

WoW = SZAR!!!

köszönöm aki végig olvasott

KeNy

16/F

2009. aug. 23. 18:26
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

a wow szar

World of Warcrap

2009. aug. 23. 18:35
 3/12 A kérdező kommentje:
én is függő voltam(bár annyira azért nem:D), mostmár csak mértékkel játszok(este 2-3 órát) mikor nincs más dolgom, egyébként én is unom már kicsit
2009. aug. 24. 17:02
 4/12 anonim ***** válasza:

Én 3 és fél évig játszottam. Más lassan 3-4 hónapja abbahagytam.

Ha még WoWoznék ez lenne a véleményem:

WoW Cataclysm = ideje volt, hogy megvátloztassák Azeroth -ot mivel meg unalmas volt. Fly mountot csak Azeroth -ba nemlehetett használni ami kissé zavaró volt.

...mivel már nem WoWozok ezért nemérdekel és nemis akarom, hogy érdekeljen.

Meguntam...

2009. szept. 9. 17:41
 5/12 anonim ***** válasza:
17:41 vagyok és 15/F
2009. szept. 9. 17:42
 6/12 anonim ***** válasza:
22%

Nem a játék miatt ültél ott napi 5-6 órát hanem azért mert nyomott vagy.Ne egy játékra fogd azt, hogy nincs magánéleted.Ezt a 2-t el lehet különíteni.

Magáról a játékról:Suli kezdetekor hagytam abba a WoW-ot.Amúgy Vanilla WoW óta játszok.Cataclysmról az a véleményem, hogy most mi lesz Azerothba?Gankelni fogják a népet a 85-ösök...semmi értelme.Path of the Titans jó ötlet.

Goblinok,Worgenekre kíváncsi leszek visziont hiányolok egy új class-t.

Összességben:szerintem jó lesz

2009. szept. 11. 20:28
 7/12 anonim ***** válasza:

én isutálom a WoW-ot, engem is függővé tett, életem legszarabb fél éve volt, legszívesebben most kivágnám az balkamon de a bátyjám nem engedi :S ( xD )igaza van az 1. hozzászólónak, olyan mint a drog sőt rosszab is.

a catalysm pedig baromi szar, nagy hülyeség az egész.

2009. okt. 25. 07:10
 8/12 anonim ***** válasza:
háát jó hogy lesz újabb 5 szint meg még tájak, meg azerothi mount de már olyan kiegészítő is kellene amikor azerothon nyugi van. ha így folytatják teljesen szétbarmolják azt a két kontinenst
2010. jan. 2. 12:06
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem semmi bajom nincs a kieggel csak az új faj kombinációkkal pl.: tauren paladin, dwarf shaman, blood elf warrior stb.. egyszerűen valahogy nem jön be .. hogy lehetne a lore szerint egy szőrös állat paladin a fényesség és tisztaság lovagja? (puke)
2010. febr. 26. 15:18
 10/12 anonim ***** válasza:

ki a f@szom érdekel a véleményetek nemmindenki függő, én napi 2 orát wowozok (vagy kevesebbet) akaratt erő kell+ egy fun szero ennyi

-háth azerothban fura lesz egy 20lvl hunter ott futkosd és egy 85llvl pala flymountal üldözi,és elmenekül ha több magaszintü jön

-2 uj faj az jo lesz :D

-pvp nagyon megfog változni rossz irányban

2010. jún. 11. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!