Miért csinálja ezt a gépem újfent a játékoknál?
Figyelt kérdés
Eddig működött rendesen, semmi baja nem volt. Mostanában az Arkham citynél kezdte azt el, hogy az Nvidia betöltő képernyője úgy szaggatott, hogy nem igaz. Utána észrevettem, hogy az átvezető videóknál is ez van, elnyomni sem lehet annyira szaggat, de amikor a játékra kerül a sok teljesen simán megy. Eddig ilyet nem csinált, teljesen simán ment minden. Most raktam Win 7-et a gépre, de most is ezt csinálja. Felraktam egy másik játékot, és ott is... gondoltam, akkor már megkérdezem hátha valaki tudja, hogy ez most mi. A videókártyám ment tönkre vagy mégis mi a fene?
köszönöm előre is
2012. dec. 12. 18:53
1/6 anonim válasza:
Próbáld meg frissíteni a videó kártya drivert. Nekem egyszer ez volt a baj.
2/6 A kérdező kommentje:
na ezaz hogy a legfrissebbet szedtem le...
2012. dec. 12. 19:57
3/6 anonim válasza:
ha a frissítés megvan akkor esetleg túlmelegedést észleltél?
4/6 anonim válasza:
Pontos tipusa ?
Játék eredeti ?
Esetleg a PsyhX is a legfrissebb ?
5/6 A kérdező kommentje:
Vagyis nem Nvidia betöltő képernyő, hülye vagyok hanem a PhysX logo jön be az elején és a háttérben mondja egy hang azt, hogy Nvidia. Amugy a kártyám az ATI Radeon HD 5670 1 GB-os, de mondom csak mostanában kezdte ezt el. Mondjuk pont akkor, amikor egy haverom kölcsön adta az egyik belső vinyóját, azt bekötöttem, és utána kezdte el ezt a játék. Rá pár napra kivettem, akkor ha jól emlékszem az első kb. két alkalommal nem csinálta, de utána igen és azóta folyamatosan... amúgy a játék eredeti.
2012. dec. 12. 21:23
6/6 anonim válasza:
A phsyx tedd fel . ( Ha fennt van töröld le majd szedj le egymásikat és újra fel installálod )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!