A stratégiai játékoknál (pl. LOL, Diabló) a jó billentyűzet vagy a jó egér a fontosabb?
Nem vagyok béna, "csak" szülő. :o)
A stratégiai játék fogalommal is ezért nem vagyok tisztában, de ti helyretettetek.
Azért kérdeztem egyébként, mert -karácsonyi ajándékot keresgélve- látok spéci játék-egeret meg játékhoz ajánlott billentyűzetet is. Gondoltam itt segítséget kaphatok a fiatalságtól a vásárláshoz.
Jaj hagyjuk már :D Van egérpad is 10-20 ezrekért színes,szagos, zenél... SEMMI ÉRTELME. Meg ilyen olyan gamer (játékosoknak való) egér és billentyűzet. Szintén semmi értelme. Az egér még annyiban jobb talán, hogy ha nem csak 3 gombos, akkor a különböző dolgozat (fegyver, varázslat, csak hogy értsd :) hozzá lehet bindelni a plusz gombokhoz (magyarul ha megnyomja az oldalsó jobb gombot, akkor ellő a karakter egy ilyen varázslatot, másik gombra másik varázslat és nem kell külön keresgélni, ezt jelenti a bindelés), de ezen kívül nincs sok értelme. Persze, ergonómikus akialakítása, pont kézre áll, de egy "gagyibb" egér is tud ennyit, kár 3-4-5 ezernél többet rááldozni, nem ér annyit.
Inkább valami értelmeset vegyél a gyereknek, ne a gép előtt punnyadjon.
a LoL MOBA es nem strategia
ha jó az egér akkor jobban bírod meg támadni őket és jobban fogsz mozogni! - inkabb menj es jatsz Super Mariot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!