Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A 'Pou' Nevű Játékhoz Van...

A 'Pou' Nevű Játékhoz Van Hack? És ha van honnan tölthetem le?

Figyelt kérdés

2012. dec. 11. 17:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
ember!A pou-hoz hack?Talán 1 hónapja játszom rajta 58-as szintű vagyok és van 30000 aranyam úgy,hogy megnyitottam csomó speciális ruhát utána meg megvettem.Ezzel a játékkal játszani kell de ha lusta vagy gondozni mi a retkes f@sznak töltötted le?
2013. jan. 15. 09:45
 12/15 anonim ***** válasza:
29%

Itt marjátok egymást h "minek hack?" meg h "milyen könnyű"..

AHelyett h a kérdésre válaszolnátok.. Inkább ez a szánalmas! 11 éves létemre szerencsére nem úgy viselkedek mint a "mai fiatalok.." Én is kaptam hacket, nyílván könnyebb így a játék, de legalább megvan mindenem..:D Jah, és pou NEM hülyeség! -.-" Aki így gondolja nem értem minek írogat bugyuta válaszokat.. Itt szidjátok szegényt..

NAh mindegy.

Kedves válaszoló:

Jó éjt! :D

2013. febr. 18. 22:35
 13/15 anonim ***** válasza:
11 évesen inkább fél 11kor iskolaidőben menyél aludni ... Ne itt oszd az észt!
2013. febr. 19. 18:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Mér te hány éves vagy nagyokos?Am van a Pou-hoz hack de ha letöltöd már nem lesz értelme a játéknak én nem töltöttem le de nem is találok sehol ilyet hogy kirakjam ide szoval csá
2013. márc. 10. 10:15
 15/15 anonim válasza:
Skypek(7es) a hugod biztosan ráér játszani vele egész nap.
2013. szept. 2. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!