A 'Pou' Nevű Játékhoz Van Hack? És ha van honnan tölthetem le?
Természetesen van.
A programot a telefonodra tedd rá és csak akkor működik ha rootolva van!! [link]
Mellékelek egy videót is ha nem menne a dolog
http://www.youtube.com/watch?v=OLprzojtUIA
Nem tudom miért fejjel lefele van !
Ez ugye most nem komoly?
Hack egy ilyen jatekhoz...
Olyan nehez megetetni egy pacat, felszedni a 'csokit' utana, eldobni a labdat neki? En 2 es fel napja 'gondozom' a Poumat, es level 9es, van 1250 aranyam, es egy rakat kaja a hutobe, na meg vettem egy tok fain rucit, meg szemeket neki!
Akkor nem ertem mi a tosznak ide hack???
(1. kommentelő vagyok)
Én is ezen vagyok kiakadva. Semmi nehéz nincs ebben. (Osztálytársaim szerint).Mivel nekem nincs androidos telefonom, (mert már 3mat földhöz vágtam idegből :D) csak barátok telefonján próbáltam és tényleg semmi nehéz nincs benne amihez hack kellene.
Az egyik az volt, hogy pont összejött minden aznap és még telefonon is felidegesítettek, a másik, lefagyott és nem is tudtam kikapcsolni tehát akku ki-be és nem kapcsolt be aztán gondoltam ne is kapcsoljon a 3-at már nem tudom.
Amúgy a telefonok egy Xperia X8, Galaxy Mini, Galaxy Ace voltak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!