Valaki látta már herobrine-t?
Figyelt kérdés
Tudo,hogy sokak azt fogják mondani hogy: "Nem is létezik","Ne légy ilyen hiszékeny" stb.
Ezekre nem vagyok kíváncsi.Azokat az embereket keresem akik azt állítják hogy látták.
2012. dec. 10. 18:48
11/22 anonim válasza:
Ez a updates rész érdekes..
Példa:
1.0 herobrine removed
1.1 herobrine removed
1.2
1.3
2.0 herobrine removed
De kérdem én: Hogy a fenébe veszik ki azt,amit még be sem raktak ,mert előtte ki lett szedve?
(Facepalm)
12/22 A kérdező kommentje:
Beta 1.6 óta van ki írva hogy removed.
2012. dec. 13. 07:44
13/22 anonim válasza:
Azért írják oda, mert vannak akik annyira féltek tőle, hogy abbahagyták a játékot. Az ő megnyugtatásuk végett le kiírva, mert mint látod, most is van akit nem lehet észérvekkel meggyőzni.
14/22 Wolfenstein2000 válasza:
Győzz meg arról hogy nem láttam amikor 3 screenshotot csináltam (márcsak 1 van meg, de az is csak háttérképként). A valóságot nem lehet megcáfolni, vagy talán el tudod nekem mondani azt, hogy single playerben nem találkoztam senkivel, nincsenek screenahotjaim, és csak azért írtam ezeket ki, mert a kérdező már szinte kérte a kommenteket? Hát kérlek mondj igent, mert ez így is van. Egyszer találkoztam moddal vele, de az valós volt. A probléma csak ott kezdődött, hogy a modrol sehol sem írták hogy tartalmaz egy Herobrine mobot (igen, új mobokat hoz a játékba), és hiába kerestem, senki más nem találkozott vele, legalább is úgy tűnik. A mod nevét ne kérjétek, már megszűnt (lehet hogy a titkos herobrine mob miatt), meg már amúgy is fél éve volt. De ha ma is rákeresek hogy a mod tartalmazza-e Herobrine-t, soha sem találok ezzel kapcsolatban topicot. Szóval furcsa :\
15/22 anonim válasza:
Na, ha van screenshotod, akkor mutasd meg. A háttérképednek is lennie kell valahol. Vagy csinálsz róla, egy Print Screen-t.
16/22 A kérdező kommentje:
Hú jólenne ha más is írna itt a gyakori kérdéseken már több kérdezőt és válaszolót láttam akik azt mondták hogy látták.Valaki más esetleg tud valamit.Pl itt egy fura kérdés
2012. dec. 13. 19:50
17/22 A kérdező kommentje:
2012. dec. 13. 19:53
18/22 A kérdező kommentje:
2012. dec. 13. 19:57
19/22 anonim válasza:
Van egy herobrine legenda, ami természetesen nem igaz.
Gondolom ezt Notch olvasta, mert egyszer poénból berakta az egyik verzióba, de nem jelentette be (ez a kis meglepetés elég poénos lehetett tényleg). Haverom már mondta h találkozott vele, mod nélküli minecraftban.
20/22 anonim válasza:
A mostani verzióban nincs benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!