Poker770 -nel pókerezek, és van amit nem értek (részletek lent). Hogy is van ez pontosan?
Szia!
Igen, ha a nyeremény egy SEAT, akkor az a verseny fődíja. Azaz egy szatellit-versenyen vettél részt. Általában ezek a versenyek a következőképpen folynak:
Általában van garantált SEAT (pár darab, általában 1).
További SEAT-ok is lesznek attól függően, mennyien fizetik be a fee-t (azaz indulnak a versenyen). Pl.:
Ha egy €1-es szatelliten indulsz, ahol a díj egy €12-es versenyre a beugró, akkor minden 12 induló után jár plusz egy SEAT a nyereményalapban. A töredék pénzt meg megnyeri a bubble+1. Pl:
Indultok 40-en, ebből kijön három SEAT. Az €36. Marad €4. Tehát a nyeremény:
1. SEAT
2. SEAT
3. SEAT
4. €4
---
Így ebből látszódik, hogy az első három helyezett ugyanazt nyeri, bármennyi zsetonja is van. Ha a 3. játékosnak csak 1 zsetonja marad a végére, és ekkor kiesik a negyedik, akkor ő is megnyeri a SEAT-ot. Azaz az első 3 játékos zsetonszámtól függetlenül nyer €12-t.
Így te is csak ennyit nyerhetsz, többet nem. Mivel a versenyt törölték, megkaptad a nevezési díjat, amit nyertél. Az €-t átváltották $-ba, így ~$15-öt nyertél. Mint a másik két játékos, akivel nyerted a szatellit fődíját. Amihez gratulálok! :)
Köszönöm szépen mindkét választ! Így már értem. Viszont maradt még kérdésem: Választhatom e máskor is a pénzt, a Seat helyett, vagy ez csak kivételes alkalom. A tournament időpontját (amit nyertem) nem lehet változtatni? Vagy egy másik időpontban elmenni ilyen tournamentre? Mert Bőven kell ahhoz idő hogy szinte rögtön egymás után 2-3 tournamentet végigjátszak.
A másik meg hogy ebből én hogy fogok meggazdagodni?:)
Hogy lesz ebből pénz? Olyan azért nem gyakran van hogy 3x egymás után benne vagyok az első 3ban. Azért az nem megy.
Olyan tournament nincs, ahol a nevezési díjakat osztják szét az első x versenyző között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!