A the Sims 3-ban úgy szereztem egy házat hogy vízbe fullasztottam a benne élőket és akkor már ott volt a család akit be költöztettem. Nem tudom mit tegyek. Mi legyen?
Figyelt kérdés
A probléma a következő: folyton gyászolnak meg sírnak és alig tápolnak. Akiket elköltöztettem a háztartásból azok is gyászolnak. A sírkövet meg eladtam és nem tudom hogy mit tegyek mert így nem tudok játszani de már olyan sokat csináltam benne és nem akarom újra kezdeni. Mi legyen?2012. dec. 5. 21:20
1/1 anonim válasza:
Ha mindenáron pénzt akarsz csinálni simjeidnek, akkor javaslom, hogy inkább próbáld ki ezt: városszerkesztő módban a katalógusból válassz ki egy tetszőleges háztartást és add hozzá az aktuális családhoz, majd pedig válaszd szét. És ezt ismételd meg annyiszor, attól függően, hogy mennyi tőkét szeretnél a simeknek! Ez a legbiztonságosabb mód, mert pénzt generálsz nekik a semmiből-tehát nincs szükség semmkilyen trükközésre. Jó játékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!