A sims 3-ban miért van a, hogy amit család készítésnél csinálok állatot nem veszi fajtisztának?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem azt ,hogyha csinálok egy kutyát (nem színezem át és nem is változtatok a külsején) nem veszi fajtisztának ,mert amikor el akartam vitetni a menhellyel az volt kiírva ,hogy keverék.Kipróbáltam egy másik családnál és ott is egy elvileg fajtiszta kutyára azt írta ,hogy keverék.Akkor most ,hogy tudok fajtiszta kutyust létrehozni?Talán kell valami törzskönyvet venni hozzá?2012. nov. 26. 12:11
1/2 anonim válasza:
Amikor létrehozol egy állatot,jelen esetben kutyát,ott van a fajták(legalább azt hiszem az a neve),kiválaszthatod hogy milyen kutyát szeretnél.De ha esetlen kiskutyát vitetsz menhelyre,szerintem nem jelöli fajtisztának(lehet hogy csak akkor ha két ellenkező fajtájút hozol össze).Amúgy én is nagy sims-es vagyok,és imádom a pets-et.De miért akarod menhelyre vitetni?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem akartam.Félreolvastam ,mert menhelyről akartam örökbe fogadni kutyát és akkor vettem észre ,hogy amit csináltam kutyát a család létrehozásában keveréknek írta.Kipróbáltam úgy is ,hogy készítettem két(elvileg fajtiszta kutyát)és pároztattam őket.Aztán rányomtam az ''állat örökbe adása'' gombra ,de csak ,hogy kipróbáljam) és akkor se a szülőket se a kölyköket nem jelölte fajtisztának.
2012. nov. 27. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!