Valahol le van írva, hogy Skyrimben melyik küldetés hányas szinttől ajánlják?
Én nemrég találtam egy modot ami betesz egy könyvet a játékba, amiben elvileg megtalálható hogy melyik questet mikorra érdemes időzíteni, talán ebben is segíthet
Quests-Timing Book
(még nem probáltam ki)
Persze csak ha fel tudnám telepíteni...
Leszedtem hozzá a programot, bemásoltam mindent a helyére, és azt írja ki, hogy nem tudja hozzáadni a Mod listához.
Elképzelhető, hogy rossz helyre másoltam a dolgokat?
Illetve mit is jelent pontosan, hogy aktiválni kell az .esp fájlt?
Hát, igazából program se kell hozzá,
skyrim modok telepitéséhez:
-az .esp fájlt (és .bsa, stb fájlokat, ha vannak) elég bemásolni a játék mappáján belül a Data könyvtárba
(a következőket csak egyszer kell megcsinálni)
-utána meg kell nyitni ezt a mappát:
C:\Users\felhasznalovnev\Documents\My Games\Skyrim
(ahol a felhasznalonev a saját windowsos username)
-meg kell nyitni a SkyrimPrefs.ini-t
-ahol van az a rész hogy [Launcher], hozzá kell adni ezt a sort:
bEnableFileSelection=1
-utána a játékot elinditva (SkyrimLauncher.exe-vel), a Data Files menüpont alatt ki lehet választani hogy milyen modokat töltsön be inditáskor
Kipróbáltam, de miután átírtam a Prefs fájlt, a főmenünél kidobott a játék... Inkább visszaállítottam mindent az eredetibe, így megy rendesen, csak mod nélkül :/
Mikor pedig simán a Mod Manager-t használtam, egyszerűen nem jelent meg a könyv a játékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!