Hogyan tudnám kivinni a 29. küldetés : Motorcsónak verseny-t a GTA VICE CITY-Ben?
Figyelt kérdés
Megnéztem a videó végigjátszást és nekem nem olyan csónakot adott hanem 1 kis lassut. Mit csináljak?2012. nov. 29. 19:07
1/3 anonim válasza:
Privátba tudnál nekem küldeni egy képet róla??
2/3 anonim válasza:
Hello énis bajba vagyok a motor csonak versenynél nagyon lassu a motor csonak valaki ha tudna valami ajánlatot mondani rá meghálálnám köszi elöreis ha tudtok segiteni üdv szép napot
3/3 anonim válasza:
Én ugy csináltam hogy megvolt egy vice city cd-n és a motorcsónakos küldetésnél ezt a cd t használtam. Igy a motorcsónak már másmilyen volt,gyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!